LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK BULUŞMA

04.11.2020 - 13:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK BULUŞMA

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organizasyonuyla, ülkemizin çeşitli illerinden Gölcük’e gelen seyahat acentası temsilcileri ile, Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca ve Değirmendere Yalı Evleri’nde bir araya geldi. İKİ TESİSİDE ÇOK BEĞENDİLER 100 kişilik seyahat acentası kafilesi Yazlık Ilıcası ve Değirmendere Yalıevleri’ni çok beğenirken, Gölcük turizminin yeni projelerle kısa sürede geliştiğine dikkat çektiler ve Türkiye’den de vatandaşların ilgi göstereceklerini belirttiler. BAŞKAN SEZER SOHBET ETTİ Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “İlçemiz turizminin gelişimine ve tanıtımına büyük katkı sağlayan bu ziyarette; seyahat acentaları temsilcileriyle sohbet edip, ilçemizdeki turistik potansiyeli ve devam eden turizmle ilgili çalışmalarımızdan bahsettim. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, Kocaeli Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Fatih Taşdelen olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organizasyonuyla, ülkemizin çeşitli illerinden Gölcük’e gelen seyahat acentası temsilcileri ile, Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca ve Değirmendere Yalı Evleri’nde bir araya geldi.

İKİ TESİSİDE ÇOK BEĞENDİLER

100 kişilik seyahat acentası kafilesi Yazlık Ilıcası ve Değirmendere Yalıevleri’ni çok beğenirken, Gölcük turizminin yeni projelerle kısa sürede geliştiğine dikkat çektiler ve Türkiye’den de vatandaşların ilgi göstereceklerini belirttiler.

BAŞKAN SEZER SOHBET ETTİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “İlçemiz turizminin gelişimine ve tanıtımına büyük katkı sağlayan bu ziyarette; seyahat acentaları temsilcileriyle sohbet edip, ilçemizdeki turistik potansiyeli ve devam eden turizmle ilgili çalışmalarımızdan bahsettim. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, Kocaeli Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Fatih Taşdelen olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.