LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK’TEN İKİ İSİM İYİ PARTİ İL YÖNETİMİNDE

Asayiş 24.07.2019 - 15:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’TEN İKİ İSİM İYİ PARTİ İL YÖNETİMİNDE

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yapılan yeni Tüzük Değişikliği sonrasında mevcut İl Başkanı Şanbaz Yıldız tarafından yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Yeni Yönetime İlçemizden, Eski İlçe başkanı Büşra Karademir ve İlçe yöneticisi aynı zamanda Belediye Meclis üyesi kontejan aday adayı Çetin Kocatürk girdi.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yapılan Tüzük değişikliği sonrasında Şanbaz Yıldız tarafından yeni yönetim listesi oluşturuldu. Yapılacak olan kongre sürecine kadar Yıldız yeni yönetim ile yoluna devam edecek. Gölcük’ten ise yeni yönetime iki isim daha girdi. Yıldız Gölcük’ten yönetime aldığı iki isim ile Gölcük’e verdiği önemi göstermiş oldu. Yeni yönetimde Gölcük’ten ilk isim İyi Parti İlçe Kurucu Başkanlığı görevinde bulunan Av. Büşra Karademir ile ilçe kurucu yönetim kurulu üyesi olan Makine Mühendisi Çetin Kocatürk yer aldı. Seçim döneminde Büşra Karademir’in hukuksal faaliyetler kapsamında yapmış olduğu başarılı çalışmaları ve Partinin kurucuları arasında yer alan Çetin Kocatürk’ün başarılı çalışmaları ile İl Başkanı Şanbaz Yıldız tarafından İl Yönetim Kurulu listesine alındı. İL DE DE BAŞARILI OLACAKLAR İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “Kurucu Başkanımız Büşra Karademir hanımefendi zor bir süreçte çok zor bir görev üstlenerek iyi parti de kaliteli bir yönetim oluşturdu, başkanlığı tarafıma devretmesinden sonra ise partisel çalışmalarına devam etti, özellikle seçim sürecinde hukuksal anlamda her zaman yanımızda olan bizlere bilgisi ve tecrübesi ile destek olan Büşra Başkanımız inanıyorum ki il de de ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek. İlçe de en büyük destekçilerimden olan ve il yönetimine geçene kadar her zaman koordineli ve kaliteli çalışmalarımız da birlikte olduğumuz Çetin Kocatürk ise tam bir görev adamı. Millet ittifakı gerçekleşmeden önce aday  belirleme sürecinde görev istenmez verilir düşüncesi ile her zaman hareket eden Çetin Kocatürk başkanım da partim ne görev verirse en iyi şekilde yapmak için hazırım diyerek teşkilatçılığını ortaya koydu, İl Başkanımız Şanbaz Yıldız ise gerçekten çok değerli iki insanla birlikte çalışacak ve inanıyorum ki bu iki arkadaşımız il yönetiminde ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir”dedi
İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yapılan yeni Tüzük Değişikliği sonrasında mevcut İl Başkanı Şanbaz Yıldız tarafından yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Yeni Yönetime İlçemizden, Eski İlçe başkanı Büşra Karademir ve İlçe yöneticisi aynı zamanda Belediye Meclis üyesi kontejan aday adayı Çetin Kocatürk girdi.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yapılan Tüzük değişikliği sonrasında Şanbaz Yıldız tarafından yeni yönetim listesi oluşturuldu. Yapılacak olan kongre sürecine kadar Yıldız yeni yönetim ile yoluna devam edecek. Gölcük’ten ise yeni yönetime iki isim daha girdi. Yıldız Gölcük’ten yönetime aldığı iki isim ile Gölcük’e verdiği önemi göstermiş oldu. Yeni yönetimde Gölcük’ten ilk isim İyi Parti İlçe Kurucu Başkanlığı görevinde bulunan Av. Büşra Karademir ile ilçe kurucu yönetim kurulu üyesi olan Makine Mühendisi Çetin Kocatürk yer aldı. Seçim döneminde Büşra Karademir’in hukuksal faaliyetler kapsamında yapmış olduğu başarılı çalışmaları ve Partinin kurucuları arasında yer alan Çetin Kocatürk’ün başarılı çalışmaları ile İl Başkanı Şanbaz Yıldız tarafından İl Yönetim Kurulu listesine alındı.

İL DE DE BAŞARILI OLACAKLAR
İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “Kurucu Başkanımız Büşra Karademir hanımefendi zor bir süreçte çok zor bir görev üstlenerek iyi parti de kaliteli bir yönetim oluşturdu, başkanlığı tarafıma devretmesinden sonra ise partisel çalışmalarına devam etti, özellikle seçim sürecinde hukuksal anlamda her zaman yanımızda olan bizlere bilgisi ve tecrübesi ile destek olan Büşra Başkanımız inanıyorum ki il de de ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek. İlçe de en büyük destekçilerimden olan ve il yönetimine geçene kadar her zaman koordineli ve kaliteli çalışmalarımız da birlikte olduğumuz Çetin Kocatürk ise tam bir görev adamı. Millet ittifakı gerçekleşmeden önce aday  belirleme sürecinde görev istenmez verilir düşüncesi ile her zaman hareket eden Çetin Kocatürk başkanım da partim ne görev verirse en iyi şekilde yapmak için hazırım diyerek teşkilatçılığını ortaya koydu, İl Başkanımız Şanbaz Yıldız ise gerçekten çok değerli iki insanla birlikte çalışacak ve inanıyorum ki bu iki arkadaşımız il yönetiminde ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.