LASTİK İŞ

GÖLCÜK'TE KAPALI YOL YOK , EKİPLER SAHADA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Gölcük 14.02.2021 - 22:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK'TE KAPALI YOL YOK , EKİPLER SAHADA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi ekipleri yoğun kar yağışı ile mücadeleye devam ediyor. Başkan Ali Yıldırım Sezer'in talip ettiği karla mücadele de Gölcük genelinde kapalı yol bulunmuyor. Ekipler buzlanma tehlikesine karşı sabaha kadar tuzlama işlemi yapacak.

GÖLCÜK BELEDİYESİ 50 ARAÇ 90 PERSONEL İLE SAHADAYDI Gölcük Belediyesi, cumartesi akşamı başlayan kar yağışının ardından, karla mücadeleyi biran bile ara vermeden sürdürdü. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer an ve an çalışmaları takip etti.  HAFRİYAT FİRMALARI DESTEK VERDİ Gölcük Belediyesi Fen İşleri bünyesinde, 50 araç, 90 personelle kurulan ekipler, kent genelinde yolların kapanmaması ve buzlanmayı önlemek için özveriyle çalıştı. Önlemlerini günler öncesinde alan Gölcük Belediyesi, ilçede iş makinası olan tüm hafriyat firmalarını organize ederek, sel felaketi ve orman yangınında olduğu gibi karla mücadelede de destek aldı. GÖLCÜK’TE HİÇBİR SIKINTI YAŞANMADI Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çalışmaları yakından takip ederken, sık sık Fen İşleri Şantiyesine giderek, bilgi aldı, talimatlarını verdi. Temizlik İşlerine bağlı ekiplerde üst geçitleri tuzladı, ara yolları temizledi. Gölcük Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilçede karla ilgili hiçbir sıkıntı yaşanmadı.   GECE BOYUNCA ÇALIŞMALAR DEVAM ETTİ Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “50 araç, 90 personelimizle karla mücadelemizi, 7×24 sürdürüyoruz. Bütün yollarımızı açık tuttuk. Hemşehrilerimizin sabah işlerine güvenle gitmesi için de; gece boyunca, kar küreme, tuzlama çalışmalarına devam ettik. Bu mücadelemiz aralıksız devam edecek. Mesai merhumu olmadan özveriyle çalışan ekiplerimize teşekkürlerimi iletiyorum.  Karla mücadeleyle alakalı sorun yaşayan hemşehrilerimiz; karla mücadele kriz merkezi numaralarımız olan: 0262 422 24 10 - 0549 735 26 87 nolu telefondan taleplerini iletebilirler” dedi.  
Gölcük Belediyesi ekipleri yoğun kar yağışı ile mücadeleye devam ediyor. Başkan Ali Yıldırım Sezer'in talip ettiği karla mücadele de Gölcük genelinde kapalı yol bulunmuyor. Ekipler buzlanma tehlikesine karşı sabaha kadar tuzlama işlemi yapacak.

GÖLCÜK BELEDİYESİ 50 ARAÇ 90 PERSONEL İLE SAHADAYDI

Gölcük Belediyesi, cumartesi akşamı başlayan kar yağışının ardından, karla mücadeleyi biran bile ara vermeden sürdürdü. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer an ve an çalışmaları takip etti. 

HAFRİYAT FİRMALARI DESTEK VERDİ

Gölcük Belediyesi Fen İşleri bünyesinde, 50 araç, 90 personelle kurulan ekipler, kent genelinde yolların kapanmaması ve buzlanmayı önlemek için özveriyle çalıştı. Önlemlerini günler öncesinde alan Gölcük Belediyesi, ilçede iş makinası olan tüm hafriyat firmalarını organize ederek, sel felaketi ve orman yangınında olduğu gibi karla mücadelede de destek aldı.

GÖLCÜK’TE HİÇBİR SIKINTI YAŞANMADI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çalışmaları yakından takip ederken, sık sık Fen İşleri Şantiyesine giderek, bilgi aldı, talimatlarını verdi. Temizlik İşlerine bağlı ekiplerde üst geçitleri tuzladı, ara yolları temizledi. Gölcük Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilçede karla ilgili hiçbir sıkıntı yaşanmadı.  

GECE BOYUNCA ÇALIŞMALAR DEVAM ETTİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “50 araç, 90 personelimizle karla mücadelemizi, 7×24 sürdürüyoruz. Bütün yollarımızı açık tuttuk. Hemşehrilerimizin sabah işlerine güvenle gitmesi için de; gece boyunca, kar küreme, tuzlama çalışmalarına devam ettik. Bu mücadelemiz aralıksız devam edecek. Mesai merhumu olmadan özveriyle çalışan ekiplerimize teşekkürlerimi iletiyorum.  Karla mücadeleyle alakalı sorun yaşayan hemşehrilerimiz; karla mücadele kriz merkezi numaralarımız olan: 0262 422 24 10 - 0549 735 26 87 nolu telefondan taleplerini iletebilirler” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.