LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK’TE “HEMŞİN ÇORAPLARI VE SEPET ÖRÜCÜLÜĞÜ” EĞİTİMİ

15.10.2019 - 10:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’TE “HEMŞİN ÇORAPLARI VE SEPET ÖRÜCÜLÜĞÜ” EĞİTİMİ

Gölcük Belediyesi unutulmaya yüz tutmuş, kültürel mirasımız olan sanatlarımızla ilgili eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 “Hemşin Çorapları ve Sepet Örücülüğü” teknikleriyle ilgili eğitim çalışması 22-23 Ekim tarihlerinde yapılacak. Gölcük Belediyesi Sanat Günleri kapsamında, kültürel mirasımızı korumak ve unutulmaya yüz tutmuş sanatlarımızı genç kuşaklara aktarmak amacıyla faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Ekim ayı etkinliğinde “Hemşin Çorapları ve Sepet Örücülüğü” tekniğiyle ilgili eğitim programı düzenlenecek. REYHANE BOZKURT GELİYOR Her ay düzenli olarak yapılan Sanat Günleri’nin Ekim ayı konuğu Reyhane Bozkurt olacak. Rize Hemşin’den ilçemize gelecek olan, Kültür Bakanlığı Bakanlığı Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı Sanatçı Reyhane Bozkurt, “Hemşin Çorapları ve Sepet Örücülüğü” tekniğini, Gölcüklü bayanlara öğretecek. 22-23 EKİM TARİHLERİNDE 22-23 Ekim Salı - Çarşamba günleri yapılacak eğitim saat 09.00’da başlayacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden, ilimizden ve ilçemizden bu tekniği öğrenmek isteyen bayanların yoğun katılımı beklenirken, eğitim Adnan Menderes İş Merkezi’nde bulunan Sivil Toplum Merkezi’nde verilecek. Eğitimin sonunda ise katılanlar için sertifika töreni düzenlenecek. Eğitime katılmak isteyenler Gölcük Sanat Galerisi’ne başvurabilir, 0 549 735 26 94 nolu telefondan bilgi alabilir.
Gölcük Belediyesi unutulmaya yüz tutmuş, kültürel mirasımız olan sanatlarımızla ilgili eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 “Hemşin Çorapları ve Sepet Örücülüğü” teknikleriyle ilgili eğitim çalışması 22-23 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Gölcük Belediyesi Sanat Günleri kapsamında, kültürel mirasımızı korumak ve unutulmaya yüz tutmuş sanatlarımızı genç kuşaklara aktarmak amacıyla faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Ekim ayı etkinliğinde “Hemşin Çorapları ve Sepet Örücülüğü” tekniğiyle ilgili eğitim programı düzenlenecek.

REYHANE BOZKURT GELİYOR

Her ay düzenli olarak yapılan Sanat Günleri’nin Ekim ayı konuğu Reyhane Bozkurt olacak. Rize Hemşin’den ilçemize gelecek olan, Kültür Bakanlığı Bakanlığı Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı Sanatçı Reyhane Bozkurt, “Hemşin Çorapları ve Sepet Örücülüğü” tekniğini, Gölcüklü bayanlara öğretecek.

22-23 EKİM TARİHLERİNDE

22-23 Ekim Salı - Çarşamba günleri yapılacak eğitim saat 09.00’da başlayacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden, ilimizden ve ilçemizden bu tekniği öğrenmek isteyen bayanların yoğun katılımı beklenirken, eğitim Adnan Menderes İş Merkezi’nde bulunan Sivil Toplum Merkezi’nde verilecek. Eğitimin sonunda ise katılanlar için sertifika töreni düzenlenecek. Eğitime katılmak isteyenler Gölcük Sanat Galerisi’ne başvurabilir, 0 549 735 26 94 nolu telefondan bilgi alabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.