LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK SAHİLİNDE AĞAÇLAR GÜZELLEŞTİ

11.12.2019 - 12:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK SAHİLİNDE AĞAÇLAR GÜZELLEŞTİ

Büyükşehir ekipleri, Gölcük sahil parklarında yaptıkları form budamasıyla ağaçları güzelleştiriyor

Şehrin birçok noktasına park, bahçe ve yeşil alan inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu alanlarda bulunan ağaçların bakımını da gerçekleştiriyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, il genelindeki ağaç ve çalı gruplarında, sonbahar ve kış mevsiminde form budaması yapıyor. Çalışmalar kapsamında Gölcük sahil bölgesinde bulunan parklarda ağaç ve çalı türlerinde form budaması yapıldı. Ayrıca ekipler sahil parklarında bulunan palmiye ağaçlarındaki kurumuş dalları temizledi.   GÖLCÜK SAHİL PARKLARINDA BUDAMA Büyükşehir ekipleri, sonbahar ve kış aylarında form budama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda park, mesire alanı, ağaçlandırma sahaları, kavşak ve yol kenarlarında bulunan ağaçların form budaması yapılıyor. Çalışmalar dahilinde Gölcük Kavaklı Sahil Parkı, Barbaros Hayrettin Paşa Sahil Parkı ve İhsaniye Deniz Evler Sahil Parkı’nda form budaması yapıldı. Budamalar ibreli ağaçlarda ve çalı grubunda gerçekleştirildi.   FORM BUDAMASI İL GENELİNDE YAPILIYOR Kocaeli’de tüm ilçelerde yapılan budama çalışmaları, sonbahar ve kış aylarında gerçekleştiriliyor. Budamalar ağaçların uyumaya ve dinlenmeye geçtiği ekim, kasım ve aralık aylarında yapılıyor. Çalı türleri ise yılda iki kez budanıyor.
Büyükşehir ekipleri, Gölcük sahil parklarında yaptıkları form budamasıyla ağaçları güzelleştiriyor

Şehrin birçok noktasına park, bahçe ve yeşil alan inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu alanlarda bulunan ağaçların bakımını da gerçekleştiriyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, il genelindeki ağaç ve çalı gruplarında, sonbahar ve kış mevsiminde form budaması yapıyor. Çalışmalar kapsamında Gölcük sahil bölgesinde bulunan parklarda ağaç ve çalı türlerinde form budaması yapıldı. Ayrıca ekipler sahil parklarında bulunan palmiye ağaçlarındaki kurumuş dalları temizledi.

 

GÖLCÜK SAHİL PARKLARINDA BUDAMA

Büyükşehir ekipleri, sonbahar ve kış aylarında form budama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda park, mesire alanı, ağaçlandırma sahaları, kavşak ve yol kenarlarında bulunan ağaçların form budaması yapılıyor. Çalışmalar dahilinde Gölcük Kavaklı Sahil Parkı, Barbaros Hayrettin Paşa Sahil Parkı ve İhsaniye Deniz Evler Sahil Parkı’nda form budaması yapıldı. Budamalar ibreli ağaçlarda ve çalı grubunda gerçekleştirildi.

 

FORM BUDAMASI İL GENELİNDE YAPILIYOR

Kocaeli’de tüm ilçelerde yapılan budama çalışmaları, sonbahar ve kış aylarında gerçekleştiriliyor. Budamalar ağaçların uyumaya ve dinlenmeye geçtiği ekim, kasım ve aralık aylarında yapılıyor. Çalı türleri ise yılda iki kez budanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.