LASTİK İŞ

''GÖLCÜK'E 40 MİLYONLUK EĞİTİM YATIRIMI''

Gölcük 07.02.2016 - 12:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

''GÖLCÜK'E 40 MİLYONLUK EĞİTİM YATIRIMI''

Işık: "Gölcük'te tüm okullarımızı yeniliyoruz, bu yıl 40 milyon liralık yatırımla 8 yeni okulu hizmete alacağız"

Bakan Fikri Işık, hafta sonu Gölcük ilçesini ziyaret etti. Işık, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte yapımı devam eden Piyale Paşa İlkokulu inşaatını inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Işık, eğitim yatırımlarını hızla hayata geçirme talimatı verdi. Ak Parti iktidarlarının eğitime verdiği öneme vurgu yapan Bakan Işık, 2016 yılında Gölcük'e 8 yeni okul kazandırılacağını söyledi. 40 MİLYONLUK YATIRIM Işık, " Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine özel önem veriyoruz, bilindiği gibi Ak Parti iktidarları genel bütçeden en fazla payı eğitime ayırıyor. Kocaeli’mizde de önemli eğitim yatırımları yapıyoruz. Gölcük ilçemizde bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz, ilçemizde 1999 depreminden sonra bütün okullarımızı yenilemiş olacağız. Hükümet politikamız olarak ikili eğitim yapan hiçbir okulumuz kalmayacak. Gölcük'te de yaptığımız çalışmalarla tamamen tekli eğitime geçeceğiz. Amacımız çocuklarımızın daha modern okullarda eğitim alabilmeleridir"
Işık: "Gölcük'te tüm okullarımızı yeniliyoruz, bu yıl 40 milyon liralık yatırımla 8 yeni okulu hizmete alacağız"

Bakan Fikri Işık, hafta sonu Gölcük ilçesini ziyaret etti. Işık, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte yapımı devam eden Piyale Paşa İlkokulu inşaatını inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Işık, eğitim yatırımlarını hızla hayata geçirme talimatı verdi. Ak Parti iktidarlarının eğitime verdiği öneme vurgu yapan Bakan Işık, 2016 yılında Gölcük'e 8 yeni okul kazandırılacağını söyledi.

40 MİLYONLUK YATIRIM

Işık, " Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine özel önem veriyoruz, bilindiği gibi Ak Parti iktidarları genel bütçeden en fazla payı eğitime ayırıyor. Kocaeli’mizde de önemli eğitim yatırımları yapıyoruz. Gölcük ilçemizde bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz, ilçemizde 1999 depreminden sonra bütün okullarımızı yenilemiş olacağız. Hükümet politikamız olarak ikili eğitim yapan hiçbir okulumuz kalmayacak. Gölcük'te de yaptığımız çalışmalarla tamamen tekli eğitime geçeceğiz. Amacımız çocuklarımızın daha modern okullarda eğitim alabilmeleridir"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.