GÖLCÜK DERBİSİ HİSAREYNSPOR'UN

21.10.2017 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK DERBİSİ HİSAREYNSPOR'UN

Kocaeli 1. Amatör Küme B Grubunda 4’üncü hafta Gölcük Derbisine sahne oldu. B Grubunda ilçemizi temsil eden Hisareynspor ve Şirinköyspor, Hisareyn Stadı’nda kozlarını paylaştılar.

Maça evsahibi takım Hisareynspor 6 puanla, Şirinköyspor ise 1 puanla başladı. Maçı 3-1 kazanan Hisareynspor 9 puana ulaşarak, zirveye bir adım daha yaklaştı. Maç öncesinde 2 takım oyuncuları, rakip takımın yedek kulübesine giderek, başarılar dilemesi, maça damga vuran fair-play’lik bir olay oldu   İKİ TAKIM OYUNCULARININ DOSTLUĞU Sporunm en güzel yanlarından birisi hiç kuşku yok ki centilmenlik ve fair-play’lik davranışlardır. İşte bu güzel anlar, Hisareyn Stadı’nda yaşandı. Kocaeli Birinci Amatör Küme B Grubunda ilçemizi temsil eden Hisareynspor ve Şirinköyspor arasında oynanan Gölcük Derbisi’nde kazanan taraf dostluk oldu.  Maç öncesinde 2 takım oyuncuları, rakip takımın yedek kulübesine giderek, antrenör ve yedek oyunculara başarılar dilemesi, maça damga vuran fair-play’lik bir olay oldu.   ŞİRİNKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ AMA Hisareyn Stadı’nda oynanan İlçe Derbisini Kocaeli Bölgesi haklemlerinden Ömer Kocabey, Derya Şanlıtürk ve Erdem Arslan yönetti. Maç öncesinde 2 takım kaptanı ve hakemler, basın mensuplarına poz vererek maça başladı. Maç hızlı başlayan taraf, Şirinköyspor oldu. Şirinköyspor, maçın 4. Dakikasında geliştirdiği hızlı hücumda, Sertan ile golü bularak, maça adeta 1-0 önde başladı. Ancak, Hisaeynspor maçın 40. Dakikasında kazandığı frikik atışını Mustafa Tetik’le kullandı. Bu oyuncunun vurşunda, kaleci Gökay tuttuğu topla beraber içeri girince gol oldu ve ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.   BARIŞ MAÇA DAMGA VURAN İSİM OLDU Maçın ikinci yarısında, Hisareynspor antrenörü Eren Demir, oyuna Talha’nın yerine Barış’ı alarak başladı. Oyuna ikinci yarıda giren barış, 68. Dakikada 2’inci golü, 85. Dakikada kendisinin ikinci takımının 3’üncü golünü atarak, maça damga vuran isim oldu ve hocasına “Ben Hazırım” mesajını verdi. Maçı 3-1 kazanan Hisareynspor 9 puana ulaşarak, zirveye bir adım daha yaklaşırken, Şirinköyspor ise yine galibiyetle tanışamadı ve 1 puanda kaldı. Hafta sonu Hisareynspor deplasmanda Çayırova Serhatspor’a konuk olurken, Şirinköyspor da deplasmanda Çamlıtepespor ile karşılaşacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   HİSAREYNSPOR: 3 – ŞİRİNKÖYSPOR: 1   STAT: Hisareyn Stadı HAKEMLER: Ömer Kocabey ***, Derya Şanlıtürk ***, Erdem Arslan *** HİSAREYNSPOR: Harun ***, Bahtiyar ***, Mustafa Tetik ***, Gökmen ***, Mustafa Yalçın ***, Mehmet **, Göksel ** (Dk. 46 Alican **), Bayram ***, Coşkun ***, Talha ** (Dk. 46 Barış ***), Selçuk Şallı * (Dk. 27 Murak Menteşe **) ŞİRİNKÖYSPOR: Gökay **, Osman **, Sezer **, Orçun **, Mehmet **, Ali **, Oktay **, Oğuzhan **, Efe **, Bircan **, Sertan * (Dk. 23 Aslan Can **) GOLLER: Sertan (Dk. 4), Mustafa Tetik (Dk. 41), Barış (Dk. 68 ve 85) ************************  
Kocaeli 1. Amatör Küme B Grubunda 4’üncü hafta Gölcük Derbisine sahne oldu. B Grubunda ilçemizi temsil eden Hisareynspor ve Şirinköyspor, Hisareyn Stadı’nda kozlarını paylaştılar.

Maça evsahibi takım Hisareynspor 6 puanla, Şirinköyspor ise 1 puanla başladı. Maçı 3-1 kazanan Hisareynspor 9 puana ulaşarak, zirveye bir adım daha yaklaştı. Maç öncesinde 2 takım oyuncuları, rakip takımın yedek kulübesine giderek, başarılar dilemesi, maça damga vuran fair-play’lik bir olay oldu

 

İKİ TAKIM OYUNCULARININ DOSTLUĞU

Sporunm en güzel yanlarından birisi hiç kuşku yok ki centilmenlik ve fair-play’lik davranışlardır. İşte bu güzel anlar, Hisareyn Stadı’nda yaşandı. Kocaeli Birinci Amatör Küme B Grubunda ilçemizi temsil eden Hisareynspor ve Şirinköyspor arasında oynanan Gölcük Derbisi’nde kazanan taraf dostluk oldu.  Maç öncesinde 2 takım oyuncuları, rakip takımın yedek kulübesine giderek, antrenör ve yedek oyunculara başarılar dilemesi, maça damga vuran fair-play’lik bir olay oldu.

 

ŞİRİNKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ AMA

Hisareyn Stadı’nda oynanan İlçe Derbisini Kocaeli Bölgesi haklemlerinden Ömer Kocabey, Derya Şanlıtürk ve Erdem Arslan yönetti. Maç öncesinde 2 takım kaptanı ve hakemler, basın mensuplarına poz vererek maça başladı. Maç hızlı başlayan taraf, Şirinköyspor oldu. Şirinköyspor, maçın 4. Dakikasında geliştirdiği hızlı hücumda, Sertan ile golü bularak, maça adeta 1-0 önde başladı. Ancak, Hisaeynspor maçın 40. Dakikasında kazandığı frikik atışını Mustafa Tetik’le kullandı. Bu oyuncunun vurşunda, kaleci Gökay tuttuğu topla beraber içeri girince gol oldu ve ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

 

BARIŞ MAÇA DAMGA VURAN İSİM OLDU

Maçın ikinci yarısında, Hisareynspor antrenörü Eren Demir, oyuna Talha’nın yerine Barış’ı alarak başladı. Oyuna ikinci yarıda giren barış, 68. Dakikada 2’inci golü, 85. Dakikada kendisinin ikinci takımının 3’üncü golünü atarak, maça damga vuran isim oldu ve hocasına “Ben Hazırım” mesajını verdi. Maçı 3-1 kazanan Hisareynspor 9 puana ulaşarak, zirveye bir adım daha yaklaşırken, Şirinköyspor ise yine galibiyetle tanışamadı ve 1 puanda kaldı. Hafta sonu Hisareynspor deplasmanda Çayırova Serhatspor’a konuk olurken, Şirinköyspor da deplasmanda Çamlıtepespor ile karşılaşacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

HİSAREYNSPOR: 3 – ŞİRİNKÖYSPOR: 1

 

STAT: Hisareyn Stadı

HAKEMLER: Ömer Kocabey ***, Derya Şanlıtürk ***, Erdem Arslan ***

HİSAREYNSPOR: Harun ***, Bahtiyar ***, Mustafa Tetik ***, Gökmen ***, Mustafa Yalçın ***, Mehmet **, Göksel ** (Dk. 46 Alican **), Bayram ***, Coşkun ***, Talha ** (Dk. 46 Barış ***), Selçuk Şallı * (Dk. 27 Murak Menteşe **)

ŞİRİNKÖYSPOR: Gökay **, Osman **, Sezer **, Orçun **, Mehmet **, Ali **, Oktay **, Oğuzhan **, Efe **, Bircan **, Sertan * (Dk. 23 Aslan Can **)

GOLLER: Sertan (Dk. 4), Mustafa Tetik (Dk. 41), Barış (Dk. 68 ve 85)

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.