LASTİK İŞ

GÖLCÜK DE SANAT ATILIM YAPACAK !

25.11.2015 - 21:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜK DE SANAT ATILIM YAPACAK !

Gölcük Belediyesi Sanat galerisinde gerçekleşen kent konseyinde, Gölcük'te bir ilk olan ve sanatçıları bir araya getirerek kentin kültür sanat dalında sorunlarını çözmeyi hedefliyor.

Gölcük Kent Konseyi Genel sekreteri Fatih Bayram öncülüğünde toplanan ve gölcüğün önde gelen sanatçıları görüşlerini dile getirdi birçok dalda ilçemizde öne çıkması gereken, henüz bir çalışma yapılmamış toplumun bilinmeyen sanat isteklerine karşılık bulunması bekleniyor. Gölcük Kent konseyi genel sekreteri Bayram “ Gölcük Belediyesi, Gölcük kültür sanatla anılmaya başladı. Sanat'a değer ermiş yolu sanattan geçmiş herkesin görüşlerini alarak artık bu ve bundan sonraki toplantılarla Gölcüğümüzü sanat ve kültür dalında tanıtacağız. Gölcük çoğu ilden büyük ve sosyal bir yer ve bizler bu büyük ilçenin neresindeyiz? Kentin sorunları varsa bir araya gelelim istedim ve bu gün bu toplantıyı gerçekleştirdim. Gölcük sanat galerisi başta hep görsel sanatlar olarak gözüküyor, biz avukatından mühendisine herkesimden sanat'a gönül vermiş kitlelere sahibiz. Böyle bir mekâna sahibiz ve birlikte kullanmalıyız. Neler yapabiliriz, daha aktif nasıl kullanabiliriz bunları konuşacağız. Bu gün burada herkes kendi dalında neler yapılabiliri konuşacak ve biz bundan sonraki toplantılarda artık birçok sorunu atlatmış olacağız. Ulaşamadığımız ve bu gün burada bulunmayan birçok sanatçı ve sanata gönül vermiş arkadaşımızda ileride düzenleyeceğimiz toplantılarımızda aramızda bulunacak. Bunu da belirtmek isterim” dedi. Gölcük Kent konseyi genel sekreteri Fatih Bayram'ın konuşmasından sonra sanatçılar ilgili bulundukları dalları ve kendilerini tanıtarak görüşlerini belirttiler.
Gölcük Belediyesi Sanat galerisinde gerçekleşen kent konseyinde, Gölcük'te bir ilk olan ve sanatçıları bir araya getirerek kentin kültür sanat dalında sorunlarını çözmeyi hedefliyor.

Gölcük Kent Konseyi Genel sekreteri Fatih Bayram öncülüğünde toplanan ve gölcüğün önde gelen sanatçıları görüşlerini dile getirdi birçok dalda ilçemizde öne çıkması gereken, henüz bir çalışma yapılmamış toplumun bilinmeyen sanat isteklerine karşılık bulunması bekleniyor.
Gölcük Kent konseyi genel sekreteri Bayram “ Gölcük Belediyesi, Gölcük kültür sanatla anılmaya başladı. Sanat'a değer ermiş yolu sanattan geçmiş herkesin görüşlerini alarak artık bu ve bundan sonraki toplantılarla Gölcüğümüzü sanat ve kültür dalında tanıtacağız. Gölcük çoğu ilden büyük ve sosyal bir yer ve bizler bu büyük ilçenin neresindeyiz? Kentin sorunları varsa bir araya gelelim istedim ve bu gün bu toplantıyı gerçekleştirdim. Gölcük sanat galerisi başta hep görsel sanatlar olarak gözüküyor, biz avukatından mühendisine herkesimden sanat'a gönül vermiş kitlelere sahibiz. Böyle bir mekâna sahibiz ve birlikte kullanmalıyız. Neler yapabiliriz, daha aktif nasıl kullanabiliriz bunları konuşacağız. Bu gün burada herkes kendi dalında neler yapılabiliri konuşacak ve biz bundan sonraki toplantılarda artık birçok sorunu atlatmış olacağız. Ulaşamadığımız ve bu gün burada bulunmayan birçok sanatçı ve sanata gönül vermiş arkadaşımızda ileride düzenleyeceğimiz toplantılarımızda aramızda bulunacak. Bunu da belirtmek isterim” dedi.
Gölcük Kent konseyi genel sekreteri Fatih Bayram'ın konuşmasından sonra sanatçılar ilgili bulundukları dalları ve kendilerini tanıtarak görüşlerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.