LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESPOR İZCİ KULÜBÜ İZCİLERİ YEMİN ETTİ

Eğitim 25.05.2016 - 18:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜK BELEDİYESPOR İZCİ KULÜBÜ İZCİLERİ YEMİN ETTİ

Gölcük Belediyespor İzci Kulübü bünyesindeki Uğur Mumcu Ortaokulu İzcilik Ünitesi oymakları yemin törenini gerçekleştirdi. Uğur Mumcu Ortaokulu'nda gerçekleştirilen törende 45 izci yemin ederken, hepsi yurt ve dünya izcilerinin birer kardeşi oldu.

Gölcük Belediyespor İzci Kulübü bünyesindeki Uğur Mumcu Ortaokulu İzcilik Ünitesi oymakları yemin törenini gerçekleştirdi. Uğur Mumcu Ortaokulu'nda gerçekleştirilen törende 45 izci yemin ederken, hepsi yurt ve dünya izcilerinin birer kardeşi oldu. Törene Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhyettin YILDIRIM, Türkiye İzcilik Federasyonu Kocaeli İl Temsilcisi Tayfun KURT ve Uğur Mumcu Ortaokulu Müdürü Mehmet ÇAKIR'ın yanı sıra, çok sayıda veli ve izci lideri katıldı. MEHMET ELLİBEŞ İZCİLERE FULARLARINI TAKTI İzciler yeminlerini ettikten sonra sahneye davet edilen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ izcilere fularlarını taktıktan sonra izci selamı vermeyi unutmadı. Mehmet ELLİBEŞ'in ardından sahneye davet edilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhyettin YILDIRIM, Uğur Mumcu Ortaokulu Müdürü Mehmet ÇAKIR ve izci liderleri, ant içen izcilere fularlarını taktılar.  İZCİLERİN HAZIRLADIĞI GÖSTERİLER KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI Yemin töreninin ardından izciler kendilerinin hazırladıkları skeç ve oyunları sergilediler. İzciliğe uyarlanan şarkılar, oyunlar ve küçük gösteriler, izleyenlere keyifli anlar yaşattı ve büyük beğeni topladı. İzcilerin ardından sahneye çıkan Uğur Mumcu Ortaokulu İzcilik Ünitesi liderleri de, hazırladıkları skeçle izcilerine nasıl örnek olduklarını gösterdiler. TEMSİLİ KAMP ATEŞİ YAKILDI Yemin töreninden önce Uğur Mumcu Ortaokulu bahçesinde yakılan temsili kamp ateşi ile birlikte Mehmet ELLİBEŞ, izciler ve veliler hep birlikte kol kola ateş rondunu söyledi. Daha sonra yemin töreni için çok amaçlı salona geçen misafir ve izciler, törenin ardından tekrar ateşin başına dönerek, yine hep birlikte veda valsini söylediler. Hazırlanan programla birlikte velilere ve misafirlere adeta bir kamp ambiyansı yaşatıldı.  Etkinlik izci velilerinin ve Gölcük Belediyespor İzci Kulübü'nün hazırladığı ikramla sona erdi. İkramın ardından izciler artık gerçek birer izci olmanın gururu ve heyecanıyla evlerine döndüler.
Gölcük Belediyespor İzci Kulübü bünyesindeki Uğur Mumcu Ortaokulu İzcilik Ünitesi oymakları yemin törenini gerçekleştirdi. Uğur Mumcu Ortaokulu'nda gerçekleştirilen törende 45 izci yemin ederken, hepsi yurt ve dünya izcilerinin birer kardeşi oldu.

Gölcük Belediyespor İzci Kulübü bünyesindeki Uğur Mumcu Ortaokulu İzcilik Ünitesi oymakları yemin törenini gerçekleştirdi. Uğur Mumcu Ortaokulu'nda gerçekleştirilen törende 45 izci yemin ederken, hepsi yurt ve dünya izcilerinin birer kardeşi oldu. Törene Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhyettin YILDIRIM, Türkiye İzcilik Federasyonu Kocaeli İl Temsilcisi Tayfun KURT ve Uğur Mumcu Ortaokulu Müdürü Mehmet ÇAKIR'ın yanı sıra, çok sayıda veli ve izci lideri katıldı.

MEHMET ELLİBEŞ İZCİLERE FULARLARINI TAKTI
İzciler yeminlerini ettikten sonra sahneye davet edilen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ izcilere fularlarını taktıktan sonra izci selamı vermeyi unutmadı. Mehmet ELLİBEŞ'in ardından sahneye davet edilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhyettin YILDIRIM, Uğur Mumcu Ortaokulu Müdürü Mehmet ÇAKIR ve izci liderleri, ant içen izcilere fularlarını taktılar. 

İZCİLERİN HAZIRLADIĞI GÖSTERİLER KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI
Yemin töreninin ardından izciler kendilerinin hazırladıkları skeç ve oyunları sergilediler. İzciliğe uyarlanan şarkılar, oyunlar ve küçük gösteriler, izleyenlere keyifli anlar yaşattı ve büyük beğeni topladı. İzcilerin ardından sahneye çıkan Uğur Mumcu Ortaokulu İzcilik Ünitesi liderleri de, hazırladıkları skeçle izcilerine nasıl örnek olduklarını gösterdiler.

TEMSİLİ KAMP ATEŞİ YAKILDI
Yemin töreninden önce Uğur Mumcu Ortaokulu bahçesinde yakılan temsili kamp ateşi ile birlikte Mehmet ELLİBEŞ, izciler ve veliler hep birlikte kol kola ateş rondunu söyledi. Daha sonra yemin töreni için çok amaçlı salona geçen misafir ve izciler, törenin ardından tekrar ateşin başına dönerek, yine hep birlikte veda valsini söylediler. Hazırlanan programla birlikte velilere ve misafirlere adeta bir kamp ambiyansı yaşatıldı. 

Etkinlik izci velilerinin ve Gölcük Belediyespor İzci Kulübü'nün hazırladığı ikramla sona erdi. İkramın ardından izciler artık gerçek birer izci olmanın gururu ve heyecanıyla evlerine döndüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.