LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞIYOR

Gölcük 12.02.2021 - 14:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞIYOR

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kentin dört bir yanında, yollara bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler: Halıdere mevkiinde bağ yoluna ulaşımın daha konforlu ve kesintisiz gerçekleşmesi için kazdığı zemini tesviye ederek sıkıştırma işlemini tamamladılar. Hisareyn Beyazıt Sokak bağlantı yolunda yapılan kazının ardından 350 ton stabilize serme ve sıkıştırma işlemini tamamladılar. Ulaşlı Karşıbaşı Caddesi’nde 250 metre uzunluk ve 7 metre genişlikteki yolda yapmış olunan kazının ardından 1000 ton stabilize malzemeyi sererek sıkıştırma işlemini tamamladılar. Hisareyn’de vatandaşların bağ ve tarım arazilerine daha konforlu ve kesintisiz bir ulaşım sağlaması için toprak yola stabilize serme ve sıkıştırma işlemini tamamladılar. Sofular köy okulunun çevresinde göze hoş gelmeyen atıl alan temizliğini yaptılar. Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Karşıbaşı Caddesi bağlantı yolunda stabilize serme ve sıkıştırma işlemini tamamladılar. İhsaniye Levent Caddesi üzerinde bulunan toprak yola stabilize malzeme serimi ve sıkıştırma işlemi yaparak mevcut yolu temiz bir görüntüye kavuşturdular. Lütfiye köyünde bölge halkının ulaşımını daha temiz bir zeminde gerçekleştirebilmesi için 170 metre toprak yola stabilize serme ve sıkıştırma işlemi yaparak rehabilite çalışmasını tamamladılar. Çalışmaların hava şartlarına göre durmaksızın devam edeceği bildirildi.
Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kentin dört bir yanında, yollara bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler:

Halıdere mevkiinde bağ yoluna ulaşımın daha konforlu ve kesintisiz gerçekleşmesi için kazdığı zemini tesviye ederek sıkıştırma işlemini tamamladılar.

Hisareyn Beyazıt Sokak bağlantı yolunda yapılan kazının ardından 350 ton stabilize serme ve sıkıştırma işlemini tamamladılar.

Ulaşlı Karşıbaşı Caddesi’nde 250 metre uzunluk ve 7 metre genişlikteki yolda yapmış olunan kazının ardından 1000 ton stabilize malzemeyi sererek sıkıştırma işlemini tamamladılar.

Hisareyn’de vatandaşların bağ ve tarım arazilerine daha konforlu ve kesintisiz bir ulaşım sağlaması için toprak yola stabilize serme ve sıkıştırma işlemini tamamladılar.

Sofular köy okulunun çevresinde göze hoş gelmeyen atıl alan temizliğini yaptılar.

Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Karşıbaşı Caddesi bağlantı yolunda stabilize serme ve sıkıştırma işlemini tamamladılar.

İhsaniye Levent Caddesi üzerinde bulunan toprak yola stabilize malzeme serimi ve sıkıştırma işlemi yaparak mevcut yolu temiz bir görüntüye kavuşturdular.

Lütfiye köyünde bölge halkının ulaşımını daha temiz bir zeminde gerçekleştirebilmesi için 170 metre toprak yola stabilize serme ve sıkıştırma işlemi yaparak rehabilite çalışmasını tamamladılar.

Çalışmaların hava şartlarına göre durmaksızın devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.