LASTİK İŞ

GÖLCÜK BELEDİYESİ BERBER VE KUAFÖRLERİ DEZENFEKTE ETTİ

Gündem 08.05.2020 - 13:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ BERBER VE KUAFÖRLERİ DEZENFEKTE ETTİ

Gölcük Belediyesi, 11 Mayıs Pazartesi günü açılacak kuaför ve berber salonları için dezenfekte çalışması yaptı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatları doğrultusunda, Gölcük Berber ve Kuaförler Odası ile organize bir şekilde yapılan çalışma Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirildi. İlçe genelinde 5 ayrı ekibin yaptığı dezenfeksiyon çalışmasında, odaya kayıtlı 270 kuaför ve berber salonu yer aldı.   “PAZARTESİ GÜNÜNE HAZIRLIK YAPIYORUZ”   Çalışmaları yakından takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Korona Virüs ile mücadele de yeni bir döneme giriyoruz. Kuaför ve berber esnaflarımızda bir dizi kural ve kaide ile 11 Mayıs Pazartesi günü çalışmaya başlayacaklar. Hemşehrilerimizin güvenle hizmet alabilmesi için, Gölcük Belediyesi olarak, Gölcük Berber ve Kuaförler Odası ile organize bir şekilde tüm berber ve kuaför salonlarımızı dezenfekte ederek pazartesi gününe hazırlık yaptık” dedi.   “PÜLVERİZATÖR POMPASI VE EKİPMAN DAĞITACAĞIZ”   Başkan Sezer açıklamasının devamında ise: “Dezenfektasyonun her gün, gerektiğinde günde birkaç defa yapılması için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli eğitim ile birlikte pülverizatör pompası, dezenfektan sıvısı ve ekipman dağıtımı da yapacağız. Biz tüm önlemlerin alınması için gerekli çalışmayı yapmaya devam edeceğiz. Virüsle mücadele de alınan önlemler sayesinde önemli bir yol kat etti. Kural ve kaidelere harfiyen uymaya devam etmemiz gerekiyor. Öncelikle maske takmalıyız ve sosyal mesafe kuralına uymalıyız. Tedbiri hiçbir şekilde elden bırakmamalıyız” dedi.  
Gölcük Belediyesi, 11 Mayıs Pazartesi günü açılacak kuaför ve berber salonları için dezenfekte çalışması yaptı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatları doğrultusunda, Gölcük Berber ve Kuaförler Odası ile organize bir şekilde yapılan çalışma Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirildi. İlçe genelinde 5 ayrı ekibin yaptığı dezenfeksiyon çalışmasında, odaya kayıtlı 270 kuaför ve berber salonu yer aldı.

 

“PAZARTESİ GÜNÜNE HAZIRLIK YAPIYORUZ”

 

Çalışmaları yakından takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Korona Virüs ile mücadele de yeni bir döneme giriyoruz. Kuaför ve berber esnaflarımızda bir dizi kural ve kaide ile 11 Mayıs Pazartesi günü çalışmaya başlayacaklar. Hemşehrilerimizin güvenle hizmet alabilmesi için, Gölcük Belediyesi olarak, Gölcük Berber ve Kuaförler Odası ile organize bir şekilde tüm berber ve kuaför salonlarımızı dezenfekte ederek pazartesi gününe hazırlık yaptık” dedi.

 

“PÜLVERİZATÖR POMPASI VE EKİPMAN DAĞITACAĞIZ”

 

Başkan Sezer açıklamasının devamında ise: “Dezenfektasyonun her gün, gerektiğinde günde birkaç defa yapılması için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli eğitim ile birlikte pülverizatör pompası, dezenfektan sıvısı ve ekipman dağıtımı da yapacağız. Biz tüm önlemlerin alınması için gerekli çalışmayı yapmaya devam edeceğiz. Virüsle mücadele de alınan önlemler sayesinde önemli bir yol kat etti. Kural ve kaidelere harfiyen uymaya devam etmemiz gerekiyor. Öncelikle maske takmalıyız ve sosyal mesafe kuralına uymalıyız. Tedbiri hiçbir şekilde elden bırakmamalıyız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.