LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK AİLE KONAK DEV İFTARA HAZIRLANIYOR

28.05.2018 - 11:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK AİLE KONAK DEV İFTARA HAZIRLANIYOR

Gölcük Ford Otosan Sapağı Karşısı’nda hizmet veren Aile Konak Hastanesi, bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği ve 6 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek halk iftarı için gün sayıyor

Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi geleneksel hale getirdiği organizasyonlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Ramazan boyunca Başiskele, Değirmendere ve Karamürsel’de stand açarak, halkı bilgilendirmeye devam ederken, düzenlediği iki bin kişilik halk iftarına ev sahipiliği yapmaya hazırlanıyor. Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Dr. Şahin TALUS, bizi bu günlere taşıyan değerli halkımızı hastanemizin önünde düzenlediğimiz  dev iftar programında ağırlamaktan  onur duyacağını ifade ederek,  “Aile Konak Hastanesi ve Aile Tıp Merkezi’ni bugünlere taşıyarak, dört yıldır yükselen başarı grafiğimizde en büyük katkı kuşkusuz halkımızındır” diyerek herkesi iftar programına davet etti.   Gölcük Aile Konak Hastanesi’nin düzenleyeceği dördüncü geleneksel halk iftarı organizasyonuna halkın yanı sıra protokolden de yoğun katılım bekleniyor. Tüm iftar organizasyonunu tüm hastane personelinin üstlendiği iftar programında, Aile Konak Hastanesi önü, 6 Haziran Çarşamba günü trafiğe kapatılarak, ulaşım farklı noktalardan hizmet verecek.
Gölcük Ford Otosan Sapağı Karşısı’nda hizmet veren Aile Konak Hastanesi, bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği ve 6 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek halk iftarı için gün sayıyor

Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi geleneksel hale getirdiği organizasyonlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Ramazan boyunca Başiskele, Değirmendere ve Karamürsel’de stand açarak, halkı bilgilendirmeye devam ederken, düzenlediği iki bin kişilik halk iftarına ev sahipiliği yapmaya hazırlanıyor. Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Dr. Şahin TALUS, bizi bu günlere taşıyan değerli halkımızı hastanemizin önünde düzenlediğimiz  dev iftar programında ağırlamaktan  onur duyacağını ifade ederek,  “Aile Konak Hastanesi ve Aile Tıp Merkezi’ni bugünlere taşıyarak, dört yıldır yükselen başarı grafiğimizde en büyük katkı kuşkusuz halkımızındır” diyerek herkesi iftar programına davet etti.  

Gölcük Aile Konak Hastanesi’nin düzenleyeceği dördüncü geleneksel halk iftarı organizasyonuna halkın yanı sıra protokolden de yoğun katılım bekleniyor. Tüm iftar organizasyonunu tüm hastane personelinin üstlendiği iftar programında, Aile Konak Hastanesi önü, 6 Haziran Çarşamba günü trafiğe kapatılarak, ulaşım farklı noktalardan hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.