GÖLASDER’E TURAN DUMLU EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Gölcük 17.02.2017 - 07:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLASDER’E TURAN DUMLU EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Gölcük'ün en önemli ve aktif sivil toplum kuruluşlarından birisi olan, Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği'nin (GÖLASDER), Şubat ayı buluşması Başiskele'de bulunan Wellborn Luxury Otel'de yapıldı. Derman Eczanesi sahibi Ecz. Turan Dumlu'nun ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya, Donanma Komutanı, İl Emniyet Müdürü başta olmak üzere, çok sayıda davetli ve GÖLASDER üyesi katıldı

GÖLASDER'in her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri birlik beraberlik toplantısının, Şubat ayı toplantısı dün sabah Başiskele'de bulunan Wellborn Luxury Otel'de yapıldı. İlçemizin  saygın isimlerinden olan Derman Eczanesi sahibi Ecz. Turan Dumlu'nun ev sahipliğinde yapılan Kahvaltılı toplantıya, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Baybars Küçükatay, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Tekin, GÖLASDER Başkanı Naim Gürel ve yönetimi ile Emniyet Müdür Yardımcıları ve Birim Amirleri katıldılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan GÖLASDER Başkanı Naim Gürel, tüm davetlilere ve dernek üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, bir teşekkür de kahvaltının ev sahibi Turan Dumlu'ya etti.  BİRLİKTELİĞİMİZ BOZULMASIN Daha sonra söz alan Kaymakam Altıntaş, “Öncelikle bu gün bizlere ev sahipliği yapan ilçemizin değerli isimlerinde Ecz. Turan Dumlu beyefendiye teşekkür ediyorum. Bu güzel birlikteliğimiz hiç bozulmasın, Ülkemize karşı yapılan hain terör saldırılarında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, şehit polislerimize ve askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu güzelim ülkemizde yapılan çirkin ve alçakça saldırıları bizlerde nefretle kınıyoruz, bu bizlerin birlik beraberliğimizi bozulmamasını diliyorum. Yeni geldiğim Gölcük'te gerçekten sizler gibi değerli dostlarla tanışma imkanı bulduk. Gölcük adına önemli işler yaptığına inandığım GÖLASDER Başkanı Naim Gürel ve yönetimine, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 
Gölcük'ün en önemli ve aktif sivil toplum kuruluşlarından birisi olan, Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği'nin (GÖLASDER), Şubat ayı buluşması Başiskele'de bulunan Wellborn Luxury Otel'de yapıldı. Derman Eczanesi sahibi Ecz. Turan Dumlu'nun ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya, Donanma Komutanı, İl Emniyet Müdürü başta olmak üzere, çok sayıda davetli ve GÖLASDER üyesi katıldı

GÖLASDER'in her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri birlik beraberlik toplantısının, Şubat ayı toplantısı dün sabah Başiskele'de bulunan Wellborn Luxury Otel'de yapıldı. İlçemizin  saygın isimlerinden olan Derman Eczanesi sahibi Ecz. Turan Dumlu'nun ev sahipliğinde yapılan Kahvaltılı toplantıya, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Baybars Küçükatay, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Tekin, GÖLASDER Başkanı Naim Gürel ve yönetimi ile Emniyet Müdür Yardımcıları ve Birim Amirleri katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GÖLASDER Başkanı Naim Gürel, tüm davetlilere ve dernek üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, bir teşekkür de kahvaltının ev sahibi Turan Dumlu'ya etti. 

BİRLİKTELİĞİMİZ BOZULMASIN
Daha sonra söz alan Kaymakam Altıntaş, “Öncelikle bu gün bizlere ev sahipliği yapan ilçemizin değerli isimlerinde Ecz. Turan Dumlu beyefendiye teşekkür ediyorum. Bu güzel birlikteliğimiz hiç bozulmasın, Ülkemize karşı yapılan hain terör saldırılarında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, şehit polislerimize ve askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu güzelim ülkemizde yapılan çirkin ve alçakça saldırıları bizlerde nefretle kınıyoruz, bu bizlerin birlik beraberliğimizi bozulmamasını diliyorum. Yeni geldiğim Gölcük'te gerçekten sizler gibi değerli dostlarla tanışma imkanı bulduk. Gölcük adına önemli işler yaptığına inandığım GÖLASDER Başkanı Naim Gürel ve yönetimine, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.