LASTİK İŞ
ismail

GÖLAŞ İLK EMEKLİSİNİ VERDİ

29.06.2020 - 15:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLAŞ İLK EMEKLİSİNİ VERDİ

Gölcük Belediyesi’nin iştiraki olan GÖLAŞ Anonim Şirketi ilk emeklisini verdi.

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesisleri’nde çalışan Orhan Karataş hizmet süresini doldurmasının sonrasında emekliye ayrıldı. PASTA KESİLİP, PLAKET VERİLDİ GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker, Genel Müdür Yılmaz Akyıldız, Yazlık Ilıca Tesisleri Sorumlusu Ali Turhan ve personelin katıldığı veda töreninde, pasta kesilip, teşekkür plaketi takdim edildi. Yönetim Kurulu Başkanı Eker, verdiği hizmetlerden dolayı Karataş’a teşekkürlerini iletip, bundan sonraki yaşamında başarılar diledi. EKER VE BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİ Karataş’ta ince bir düşünceyle emekliliği için veda töreni düzenleyen Yönetim Kurulu Başkanı Eker’e ve çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğu Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür etti.
Gölcük Belediyesi’nin iştiraki olan GÖLAŞ Anonim Şirketi ilk emeklisini verdi.

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesisleri’nde çalışan Orhan Karataş hizmet süresini doldurmasının sonrasında emekliye ayrıldı.

PASTA KESİLİP, PLAKET VERİLDİ

GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker, Genel Müdür Yılmaz Akyıldız, Yazlık Ilıca Tesisleri Sorumlusu Ali Turhan ve personelin katıldığı veda töreninde, pasta kesilip, teşekkür plaketi takdim edildi. Yönetim Kurulu Başkanı Eker, verdiği hizmetlerden dolayı Karataş’a teşekkürlerini iletip, bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

EKER VE BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Karataş’ta ince bir düşünceyle emekliliği için veda töreni düzenleyen Yönetim Kurulu Başkanı Eker’e ve çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğu Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.