LASTİK İŞ
ismail

GERİ DÖNÜŞÜM ÇOCUKLARA ANLATILIYOR

Gündem 21.04.2017 - 18:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GERİ DÖNÜŞÜM ÇOCUKLARA ANLATILIYOR

Gölcük Belediyesi, Gölcük sınırlarında dağıtılan Atık Cam kumbaraları vasıtasıyla çevrede bulunan ortamda şişe ve buna benzer atıkların toplama işlemleri başladı.

Bu kapsamda Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programları ile vatandaşlara ve öğrencilere atık ayrıştırmanın önemi ile ilgili bilgilendirilmeler yapılıyor. “Öğrenciler Bilgilendirildi” Diğer atıklardan ayrı toplanmaya başlayan cam atıkları ile ilgili İhsaniye İlkokulu ve Pirireis İlkokulunda öğrencilere yönelik bilgilendirme anlamında düzenlenen programlara katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş;  Şişelerimizi ve diğer atıklarımızı geri dönüşüme kazandırma adına verilen bu tür eğitimleri önemsiyoruz. Öğrencilerimizin, çevremizi temiz tutmamız anlamında bu ve buna benzer atıkların ülke yararına neler kazandırdığını içeren eğitimlerin yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti. “Cam Yeniden Cam” Başkan Ellibeş bilgilendirme sonrası cam şişelerin toplanması için özel tasarlanmış ve üzeninde “cam yeniden cam” sloganının bulunduğu malzemeleri öğrencilere takdim etti.
Gölcük Belediyesi, Gölcük sınırlarında dağıtılan Atık Cam kumbaraları vasıtasıyla çevrede bulunan ortamda şişe ve buna benzer atıkların toplama işlemleri başladı.

Bu kapsamda Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programları ile vatandaşlara ve öğrencilere atık ayrıştırmanın önemi ile ilgili bilgilendirilmeler yapılıyor.
“Öğrenciler Bilgilendirildi”
Diğer atıklardan ayrı toplanmaya başlayan cam atıkları ile ilgili İhsaniye İlkokulu ve Pirireis İlkokulunda öğrencilere yönelik bilgilendirme anlamında düzenlenen programlara katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş;  Şişelerimizi ve diğer atıklarımızı geri dönüşüme kazandırma adına verilen bu tür eğitimleri önemsiyoruz. Öğrencilerimizin, çevremizi temiz tutmamız anlamında bu ve buna benzer atıkların ülke yararına neler kazandırdığını içeren eğitimlerin yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.

“Cam Yeniden Cam”
Başkan Ellibeş bilgilendirme sonrası cam şişelerin toplanması için özel tasarlanmış ve üzeninde “cam yeniden cam” sloganının bulunduğu malzemeleri öğrencilere takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.