LASTİK İŞ

GERÇEK KARADENİZ PİDESİNİN TADI PİDECİ HASAN’DA

Ekonomi 05.01.2018 - 09:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GERÇEK KARADENİZ PİDESİNİN TADI PİDECİ HASAN’DA

Çiftlik Mahallesi, İhsaniye Adnan Menderes Caddesi No: 58/ B bulunan İşletmeciliğini Hasan Öztürk’ün yaptığı Pideci Hasan’da gerçek Karadeniz pidesini ve farklı lezzetleri tatmanız mümkün.

Çiftlik mahallesi İhsaniye Çorba pide ve kebap çeşitlerine tek adres Pideci Hasan. İlçemizde 1994 yılından beri pidecilik yapan Hasan Öztürk 2008 yılında kendi işinin patronu. Çiftlik Mahallesi, İhsaniye Adnan Menderes Caddesi No: 58/ B’de hizmet veren Pideci Hasan Öztürk ve ekibi kaliteden ödün vermiyor. İşletme sahibi Hasan Öztürk, İşletme Müdürü  Mecit Kılıç ve şefleri Burhan Garipoğlu ve ekibi ile müşteri memnuniyeti ve kaliteli malzemelerden oluşan pide kebap ve köfteler damağınızda farklı bir tat bırakıyor.  İşletme Sahibi Hasan Öztürk “2008'den beri kendi işimi yapıyorum. Ekibimin ve benim önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Kullanılan malzemenin en kalitelisini ve tazesini seçiyoruz. Çocuklu ailelerimiz rahat yemek yesin diye çocuklarımız için çocuk alanımız mevcut. Henüz pide ve kebap çeşitlerimizin tadına bakmayan varsa mutlaka bekliyoruz”dedi. Pideci Hasan’da güler yüz ve hizmet kaliteli hizmet var. FİYATLAR  Çorba çeşitleri 5 TL PİDE ÇEŞİTLERİ Lahmacun 3,5 TL Kıymalı 14 TL Peynirli 13 TL Kavurmalı 17 TL Karışık 17 TL Sucuklu 14 TL Kavurmalı-kaşarlı 17 TL Sucuklu kaşarlı 14 TL Kuşbaşılı 16 TL Pastırmalı 19 TL  Kuşbaşı kaşarlı 16 TL Trabzon yhğlı 14 TL KEBAPLAR  Et ızgara 23 TL Akçaabat köfte 17 TL Adana 17 TL urfa 17 TL adana dürüm 12 TL urfa dürüm 12 TL tavuk şiş 15 TL tavuk kanat 15 TL tavuk pirzola 15 TL salata 5 TL TATLILI ÇEŞİTLERİ 5 TL
Çiftlik Mahallesi, İhsaniye Adnan Menderes Caddesi No: 58/ B bulunan İşletmeciliğini Hasan Öztürk’ün yaptığı Pideci Hasan’da gerçek Karadeniz pidesini ve farklı lezzetleri tatmanız mümkün.

Çiftlik mahallesi İhsaniye Çorba pide ve kebap çeşitlerine tek adres Pideci Hasan.
İlçemizde 1994 yılından beri pidecilik yapan Hasan Öztürk 2008 yılında kendi işinin patronu. Çiftlik Mahallesi, İhsaniye Adnan Menderes Caddesi No: 58/ B’de hizmet veren Pideci Hasan Öztürk ve ekibi kaliteden ödün vermiyor.

İşletme sahibi Hasan Öztürk, İşletme Müdürü  Mecit Kılıç ve şefleri Burhan Garipoğlu ve ekibi ile müşteri memnuniyeti ve kaliteli malzemelerden oluşan pide kebap ve köfteler damağınızda farklı bir tat bırakıyor. 
İşletme Sahibi Hasan Öztürk “2008'den beri kendi işimi yapıyorum. Ekibimin ve benim önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Kullanılan malzemenin en kalitelisini ve tazesini seçiyoruz. Çocuklu ailelerimiz rahat yemek yesin diye çocuklarımız için çocuk alanımız mevcut. Henüz pide ve kebap çeşitlerimizin tadına bakmayan varsa mutlaka bekliyoruz”dedi.

Pideci Hasan’da güler yüz ve hizmet kaliteli hizmet var.

FİYATLAR 
Çorba çeşitleri 5 TL
PİDE ÇEŞİTLERİ
Lahmacun 3,5 TL
Kıymalı 14 TL
Peynirli 13 TL
Kavurmalı 17 TL
Karışık 17 TL
Sucuklu 14 TL
Kavurmalı-kaşarlı 17 TL
Sucuklu kaşarlı 14 TL
Kuşbaşılı 16 TL
Pastırmalı 19 TL 
Kuşbaşı kaşarlı 16 TL
Trabzon yhğlı 14 TL
KEBAPLAR 
Et ızgara 23 TL
Akçaabat köfte 17 TL
Adana 17 TL
urfa 17 TL
adana dürüm 12 TL
urfa dürüm 12 TL
tavuk şiş 15 TL
tavuk kanat 15 TL
tavuk pirzola 15 TL
salata 5 TL
TATLILI ÇEŞİTLERİ 5 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.