"GENÇLİK ULUSLARIN GELECEĞİDİR"

Asayiş 18.05.2015 - 22:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

"GENÇLİK ULUSLARIN GELECEĞİDİR"

19 Mayıs Gençlik Bayramı'nın, Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere hediye ettiğini vurgulayan Yıldız "Gençlik ulusların geleceğidir" dedi.

BBP "Gençlik ulusların geleceğidir" 19 Mayıs Gençlik Bayramı'nın, Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere hediye ettiğini vurgulayan Yıldız "Gençlik ulusların geleceğidir" dedi.   Büyük Birlik Partisi Gençlik Kolları Başkanı Enes Zeyd Yıldız, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile basın açıklaması yaptı. 19 Mayıs Gençlik Bayramı'nın, Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere hediye ettiğini vurgulayan Yıldız "Bugün, Türk insanının yaşamını huzur ve güven içinde sürdürmesini, Cumhuriyetimizin kazanımlarına, tek devlet, tek ulus, tek bayrak ülküsüne bağlılığımıza borçlu olduğumuz unutulmamalıdır. Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararının kurtaracağına’ yürekten inanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’da yaktığı bağımsızlık ateşi, Erzurum’a,Sivas’a, Amasya’ya velhasıl kısa bir süre zarfında yurdun dört bir köşesine yayılarak ülkemizi bölmek ve milletimizi yok etmek isteyenlere karşı topyekün verilen mücadele sonucunda ülkemiz tamamen düşman istila ve işgalinden temizlenerek ilelebet payidar olacak Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur" dedi.  "ATATÜRK'ÜN ESERLERİ GENÇLERİN OMUZUNDA YAŞAYACAKTIR" Amaçlarının Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında en üstlerde yerini alması olduğunu belirten Yıldız " Alperen Gençliği bunun mücadelesini vermektedir.Ulu Önder Atatürk’ün de işaret ettiği gibi çok, ama çok çalışmalıyız ve ülkemizin tarihsel süreçte elde ettiği kazanımlara sahip çıkmalıyız. Gençlik ulusların geleceğidir. Gençlerine değer veren, onları en iyi biçimde yetiştirerek, kişilikli ve özgüvenli kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan uluslar, geleceğe de güvenle bakabilirler. Geleceği kuracak ve yaşatacak olan gençlerimize her zaman önem ve değer veren Atatürk, Cumhuriyet’i en iyi biçimde koruyup kollayacağınıza inandığı gençlere emanet etmiş, böylelikle de Türk Gençliği’ne güvenini göstermiştir.Bugün Atatürk ve Cumhuriyet ışığının önüne set çekmek isteyenler,  o ışığın şiddeti ve gücüyle tarih olacaklardır. Atatürk ve onun eserleri gençlerin omuzunda sonsuza değin yaşamaya devam edecektir. Atatürk, gençlere inandığı ve güvendiği için Samsun’a çıktı ğı günü de, Türk Gençliğine bayram olarak armağan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle,Gençlerimiz başta olmak üzere bütün milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımızla kutluyor,Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz" dedi.       
19 Mayıs Gençlik Bayramı'nın, Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere hediye ettiğini vurgulayan Yıldız "Gençlik ulusların geleceğidir" dedi.
BBP "Gençlik ulusların geleceğidir"
19 Mayıs Gençlik Bayramı'nın, Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere hediye ettiğini vurgulayan Yıldız "Gençlik ulusların geleceğidir" dedi.
 
Büyük Birlik Partisi Gençlik Kolları Başkanı Enes Zeyd Yıldız, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile basın açıklaması yaptı. 19 Mayıs Gençlik Bayramı'nın, Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere hediye ettiğini vurgulayan Yıldız "Bugün, Türk insanının yaşamını huzur ve güven içinde sürdürmesini, Cumhuriyetimizin kazanımlarına, tek devlet, tek ulus, tek bayrak ülküsüne bağlılığımıza borçlu olduğumuz unutulmamalıdır. Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararının kurtaracağına’ yürekten inanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’da yaktığı bağımsızlık ateşi, Erzurum’a,Sivas’a, Amasya’ya velhasıl kısa bir süre zarfında yurdun dört bir köşesine yayılarak ülkemizi bölmek ve milletimizi yok etmek isteyenlere karşı topyekün verilen mücadele sonucunda ülkemiz tamamen düşman istila ve işgalinden temizlenerek ilelebet payidar olacak Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur" dedi. 
"ATATÜRK'ÜN ESERLERİ GENÇLERİN OMUZUNDA YAŞAYACAKTIR"
Amaçlarının Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında en üstlerde yerini alması olduğunu belirten Yıldız " Alperen Gençliği bunun mücadelesini vermektedir.Ulu Önder Atatürk’ün de işaret ettiği gibi çok, ama çok çalışmalıyız ve ülkemizin tarihsel süreçte elde ettiği kazanımlara sahip çıkmalıyız. Gençlik ulusların geleceğidir. Gençlerine değer veren, onları en iyi biçimde yetiştirerek, kişilikli ve özgüvenli kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan uluslar, geleceğe de güvenle bakabilirler. Geleceği kuracak ve yaşatacak olan gençlerimize her zaman önem ve değer veren Atatürk, Cumhuriyet’i en iyi biçimde koruyup kollayacağınıza inandığı gençlere emanet etmiş, böylelikle de Türk Gençliği’ne güvenini göstermiştir.Bugün Atatürk ve Cumhuriyet ışığının önüne set çekmek isteyenler,  o ışığın şiddeti ve gücüyle tarih olacaklardır. Atatürk ve onun eserleri gençlerin omuzunda sonsuza değin yaşamaya devam edecektir. Atatürk, gençlere inandığı ve güvendiği için Samsun’a çıktı ğı günü de, Türk Gençliğine bayram olarak armağan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle,Gençlerimiz başta olmak üzere bütün milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımızla kutluyor,Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz" dedi. 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.