LASTİK İŞ
ismail

GENÇLİK KOLLARINDA BAŞKAN DEĞİŞTİ

23.04.2018 - 18:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GENÇLİK KOLLARINDA BAŞKAN DEĞİŞTİ

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk bayramı nedeni ile gençlik kolları başkanlığını temsili olarak Demir Odabaş’a teslim etti. Minik Odabaş bundan dolayı çok mutlu olurken, Uzuner’e teşekkürlerini iletti, parti deki gençlere de 24 Haziran seçim sürecinde çocuklara da önem vermelerini istedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında makam sahibi büyükler sembolik olarak çocuklara koltuklarını emanet edip, onlara olan değeri gösterirler ve geleceğin yöneticileri sizlersiniz mesajını çocuklara verir. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner’de parti binasında ki odasında böyle bir etkinliğe imza attı ve gençlik kolları başkanlığını temsili olarak Demir Odabaş’a teslim etti. Minik Odabaş bundan dolayı çok mutlu olurken, Uzuner’e teşekkürlerini iletti, parti deki gençlere de 24 Haziran seçim sürecinde çocuklara da önem vermelerini, onları mutlu edecek etkinliklerde yapmalarını söyledi. “GENÇLERE ÖNEM VEREN PARTİ AK PARTİDİR” Başkan Uzuner  “Cumhurbaşkanımız ve partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlere her zaman siyasette yer veren ve bizleri destekleyen bir liderdir. Seçilme yaşını 18’e düşürülmesiyle de bunu tüm Türkiye’ye gösterdi. Bundan sonraki süreçte biz inanıyoruz ki, gençler partimizle birlikte güzel noktalara gelecekler. Ben Demir Odabaş’ında gelecekte 18 yaşına geldikten sonra ilçemizde siyasete giren gençlerden bir tanesi olacağına inanıyor, onu güzel yanaklarından öpüyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk bayramı nedeni ile gençlik kolları başkanlığını temsili olarak Demir Odabaş’a teslim etti. Minik Odabaş bundan dolayı çok mutlu olurken, Uzuner’e teşekkürlerini iletti, parti deki gençlere de 24 Haziran seçim sürecinde çocuklara da önem vermelerini istedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında makam sahibi büyükler sembolik olarak çocuklara koltuklarını emanet edip, onlara olan değeri gösterirler ve geleceğin yöneticileri sizlersiniz mesajını çocuklara verir. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner’de parti binasında ki odasında böyle bir etkinliğe imza attı ve gençlik kolları başkanlığını temsili olarak Demir Odabaş’a teslim etti. Minik Odabaş bundan dolayı çok mutlu olurken, Uzuner’e teşekkürlerini iletti, parti deki gençlere de 24 Haziran seçim sürecinde çocuklara da önem vermelerini, onları mutlu edecek etkinliklerde yapmalarını söyledi.
“GENÇLERE ÖNEM VEREN PARTİ AK PARTİDİR”
Başkan Uzuner  “Cumhurbaşkanımız ve partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlere her zaman siyasette yer veren ve bizleri destekleyen bir liderdir. Seçilme yaşını 18’e düşürülmesiyle de bunu tüm Türkiye’ye gösterdi. Bundan sonraki süreçte biz inanıyoruz ki, gençler partimizle birlikte güzel noktalara gelecekler. Ben Demir Odabaş’ında gelecekte 18 yaşına geldikten sonra ilçemizde siyasete giren gençlerden bir tanesi olacağına inanıyor, onu güzel yanaklarından öpüyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.