GENÇ KIZIN ŞOK EDEN ANİ ÖLÜMÜ

26.08.2016 - 15:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GENÇ KIZIN ŞOK EDEN ANİ ÖLÜMÜ

Halıdere'de epilepsi hastası 18 yaşındaki Özlem Karaca bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

 Halıdere’de ikamet eden, bir okulda hizmetli olarak çalışan Kani ile Fikriye Karaca’nın tek çocukları olan 18 yaşındaki kızları Özlem Karaca, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, epilepsi hastası olduğu öne sürülen Özlem Karaca (18),  bu sabah saatlerinde ailesiyle ile birlikte kahvaltısını yaptıktan hemen sonra aniden fenalaşıp yaşamını yitirdi. Epilepsi hastası olduğu için ölümü şüpheli görülerek, cenazesi otopsi işlemleri için Kocaeli Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Özlem Karacan'ın cenazesi yapılan otopsi işlemleri sonrasında yakınlarına teslim edildi. Talihsiz genç kızın ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporla netlik kazanacağı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.   
Halıdere'de epilepsi hastası 18 yaşındaki Özlem Karaca bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

 Halıdere’de ikamet eden, bir okulda hizmetli olarak çalışan Kani ile Fikriye Karaca’nın tek çocukları olan 18 yaşındaki kızları Özlem Karaca, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, epilepsi hastası olduğu öne sürülen Özlem Karaca (18),  bu sabah saatlerinde ailesiyle ile birlikte kahvaltısını yaptıktan hemen sonra aniden fenalaşıp yaşamını yitirdi. Epilepsi hastası olduğu için ölümü şüpheli görülerek, cenazesi otopsi işlemleri için Kocaeli Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Özlem Karacan'ın cenazesi yapılan otopsi işlemleri sonrasında yakınlarına teslim edildi. Talihsiz genç kızın ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporla netlik kazanacağı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.