GELİN SEVGİDE BULUŞALIM

05.11.2016 - 08:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GELİN SEVGİDE BULUŞALIM

Büyükşehir’in 6 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek 11. Sevgide Buluşalım etkinliğine tüm Kocaeli halkı davetli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cem Vakfı ve Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanlığı tarafından bu yıl ‘’11. Sevgide Buluşalım’’ etkinliği 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Etkinliğe tüm Kocaeli halkı davetli.   BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMADI Bu yıl 11.’si düzenlenecek Sevgide Buluşalım programına yüksek katılım bekleniyor. Programda Cem Erkânı yapılacak, dualar sonrası aşure dağıtılacak. Sevgiyle buluşmak, dostça kucaklaşmak için herkesi 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Sevgide Buluşalım etkinliğine bekliyoruz.   KATILAN DERNEKLER Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl 11.’si düzenlenecek “Sevgide Buluşalım “ etkinliğine Cem Vakfı, Alevi İslâm Din Hizmetleri Başkanlığı, Gebze İlçesi Cem ve Kültür Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Dayanışma Derneği, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İzmit, Derince ve Körfez Şubeleri,  Anadolu Kültür ve Görgü Derneği Darıca Cem Evi, Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi, Cem Vakfı Kocaeli Şubesi Abdal Musa Cem ve Kültür Evi katılacak.  
Büyükşehir’in 6 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek 11. Sevgide Buluşalım etkinliğine tüm Kocaeli halkı davetli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cem Vakfı ve Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanlığı tarafından bu yıl ‘’11. Sevgide Buluşalım’’ etkinliği 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Etkinliğe tüm Kocaeli halkı davetli.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMADI

Bu yıl 11.’si düzenlenecek Sevgide Buluşalım programına yüksek katılım bekleniyor. Programda Cem Erkânı yapılacak, dualar sonrası aşure dağıtılacak. Sevgiyle buluşmak, dostça kucaklaşmak için herkesi 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Sevgide Buluşalım etkinliğine bekliyoruz.

 

KATILAN DERNEKLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl 11.’si düzenlenecek “Sevgide Buluşalım “ etkinliğine Cem Vakfı, Alevi İslâm Din Hizmetleri Başkanlığı, Gebze İlçesi Cem ve Kültür Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Dayanışma Derneği, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İzmit, Derince ve Körfez Şubeleri,  Anadolu Kültür ve Görgü Derneği Darıca Cem Evi, Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi, Cem Vakfı Kocaeli Şubesi Abdal Musa Cem ve Kültür Evi katılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.