LASTİK İŞ

GEBE BİLGİLENDİRME SINIFI YENİLENDİ

Sağlık 05.02.2017 - 14:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GEBE BİLGİLENDİRME SINIFI YENİLENDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi Gebe Bilgilendirme Sınıfı yenilenerek gebelerimiz daha temiz ve ferah bir ortamda eğitimlerini alarak anneliğe hazırlanacak.

Gebe Bilgilendirme Sınıfı Programı ile tüm gebelerin, doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak, anne ve baba adaylarına normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemeleri konusunda bilgi ve beceri kazandırmak amaçlanmıştır. Gebe Bilgilendirme sınıfından eğitimlerini alan gebelerimize nitelikli doğum odaları tanıtılarak normal doğumu nasıl ayrıcalıklı ve nezih bir ortamda gerçekleştirecekleri tanıtılmaktadır.  Bu amaçla hastanemiz kadın doğum servisinde beş hafta süreyle haftada ikişer saat olmak üzere eğitim verilmektedir.
Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi Gebe Bilgilendirme Sınıfı yenilenerek gebelerimiz daha temiz ve ferah bir ortamda eğitimlerini alarak anneliğe hazırlanacak.

Gebe Bilgilendirme Sınıfı Programı ile tüm gebelerin, doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak, anne ve baba adaylarına normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemeleri konusunda bilgi ve beceri kazandırmak amaçlanmıştır. Gebe Bilgilendirme sınıfından eğitimlerini alan gebelerimize nitelikli doğum odaları tanıtılarak normal doğumu nasıl ayrıcalıklı ve nezih bir ortamda gerçekleştirecekleri tanıtılmaktadır. 
Bu amaçla hastanemiz kadın doğum servisinde beş hafta süreyle haftada ikişer saat olmak üzere eğitim verilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.