LASTİK İŞ
ismail

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE SARIMSAĞI ÜCRETSİZ VERİYOR

25.06.2020 - 16:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE SARIMSAĞI ÜCRETSİZ VERİYOR

Arabasıyla seyyar pazarcılık yapan Hayırsever Burhan Bıkmaz Gazi ve şehit ailelerine sarımsak ücretsiz veriyor.

Burhan Bıkmaz uzun yıllardan beri geçimini sağlamak için kendi arabasıyla mahalle Mahalle gezerek sarımsak satıyor. Geçtiğimiz gün Burhan Bıkmaz kendi ailesi ile bir karar alarak vatanın bölünmez Bütünlüğünü koruyarak Gazi ve şehit ailelerine ücretsiz olarak sarımsak veriyor. Yaptığı bu hizmet için kısa bir açıklama yapan Burhan Bıkmaz şunları dile getirdi. Burhan Bıkmaz; “gazi ve şehitlerimizin ailelerine biz vatandaşlar olarak elimizden geldiği ürece destek çıkmalıyız. Çünkü Gazi ve Şehitlerimiz vatanımızın birlik ve bütünlüğü için terörle mücadele ederek canlarını bu toprakları korunması için siper ediyorlar. Bizlerin bu güzelim vatanımızda rahatça yaşıyorsak onu da Gazi ve Şehitlerimize borçluyuz. Bundan dolayı ben kendi ve ailemin adına ailemle birlikte bu kararı aldık” dedi. Fahri Haner 
Arabasıyla seyyar pazarcılık yapan Hayırsever Burhan Bıkmaz Gazi ve şehit ailelerine sarımsak ücretsiz veriyor.

Burhan Bıkmaz uzun yıllardan beri geçimini sağlamak için kendi arabasıyla mahalle Mahalle gezerek sarımsak satıyor. Geçtiğimiz gün Burhan Bıkmaz kendi ailesi ile bir karar alarak vatanın bölünmez Bütünlüğünü koruyarak Gazi ve şehit ailelerine ücretsiz olarak sarımsak veriyor. Yaptığı bu hizmet için kısa bir açıklama yapan Burhan Bıkmaz şunları dile getirdi.

Burhan Bıkmaz; “gazi ve şehitlerimizin ailelerine biz vatandaşlar olarak elimizden geldiği ürece destek çıkmalıyız. Çünkü Gazi ve Şehitlerimiz vatanımızın birlik ve bütünlüğü için terörle mücadele ederek canlarını bu toprakları korunması için siper ediyorlar. Bizlerin bu güzelim vatanımızda rahatça yaşıyorsak onu da Gazi ve Şehitlerimize borçluyuz. Bundan dolayı ben kendi ve ailemin adına ailemle birlikte bu kararı aldık” dedi.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.