LASTİK İŞ

GAZETECİLER KONYA'YI GEZDİ !

30.08.2015 - 22:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GAZETECİLER KONYA'YI GEZDİ !

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde bir araya gelen 43 gazeteci, Derince Belediyesi'nin kültür gezileri kapsamında YHT ile seyahat ederek Konya’nın tarihi, turistik mekânlarını gezdi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde bir araya gelen 43 gazeteci, Derince Belediyesinin, ülkenin tarihi ve kültürel yerlerini daha iyi tanıması, tarihi doku ve kültür bilincini oluşturmak amacıyla düzenlediği gezi kapsamında Konya’ya gitti. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, başkan vekili Levent Altun’un öncülük ettiği gezide bir araya gelen gazeteciler “Gez dünyayı gör Konya’yı” diyerek unutulmaz bir gün geçirdi.  GEZ DÜNYAYI GÖR KONYA’YI “Gez dünyayı gör Konya’yı” sloganıyla yola çıkan gazeteciler Belediye Kültür Müdürlüğü’nde çalışan Levent Baysa’nın önderliğinde Konya’ya giderek tarihi mekanlarını gezdi. İzmit Garı’nda bir araya gelen ekip,saat 08:17’de İzmit Konya arasında sefer yapan YHT tren ile Konya’ya gitti. Birçok gazetecinin ilk kez bindiği YHT’de gazeteciler daha trene binmeden fotoğraf çekmeye başladı. YHT’de yapılan kahvaltı ile geziye devam eden gazteciler her anı fotoğraflayarak unutulmaz fotoğraflara imza attı.  GEZİ 1 AY DAHA UZATILDI Belediye Kültür Müdürlüğü’nde çalışan Levent Baysa trene biner binmez gazetecilere Konya gezisinin direktiflerini verdi. Baysa, “Gezimiz 13 Ağustos 13 Eylül tarihleri arasında devam edecekti ama yoğun talep üzerine belediyemiz bu gezilerin 1 ay daha uzatıldığı müjdesini verdi. Toplamda 2 Bin 400 Derinceli vatandaşımızı hızlı trenle buluşup Konya’ı gezdireceğiz dedi.  MEŞHUR ETLİ EKMEK Yaklaşık 3 saat süren yolculuğun ardından Konya’ya giden gazeteciler kendilerinin bekleyen gezi otobüsü ile yola çıktı. Rehber eşliğinde şehri gezen ekip, ilk olarak Konya’nın meşhur etli ekmeği, kuyu kebabı ve bamya çorbası yemek için restoranda mola verdi. Gazeteciler manevi değeri yüksek olan Konya da  Cuma namazın kılma imkanı buldu.Cuma namazından sonra yola çıkan gazeteciler Mevlana Müzesini gezerek Hazreti Mevlana’nın Türbesi’ni ziyaret etti. Ardından sırasıyla minyatür Türk eserlerinin ve önemli masal kahramanlarının yer aldığı 80 Binde Devri Alem Çocuk Parkını ve Meram Bağlarını gezdi.   43 GAZETECİ KONYA’YI KEŞFETTİ Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak bu yılın ilk kültür gezisini yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Çetin Gürol, “ Gazetecilik yoğun ve yorucu bir meslek. Bugün Darıca’dan, Gebze'den, Dilovası'ndan, Gölcük'ten, İzmit'ten  43 meslektaşımızla bir araya gelerek  hem gezip, hemde sohbet etme imkanı bulduk. Öncelikle bize bu imkanı veren Derince Belediyesi Başkanı Ali Haydar Bulut ve ekibine meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum.Bu tür etkinlikleri arttırarak, meslektaşlarımız kendilerine zaman ayırmalarını sağlamak amacındayız. Bunun için ilerleyen günlerde bu tip gerçekleştirmeyi düşündüğümüz etkinliklerle kültür gezilerimizi sürdüreceğiz.     
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde bir araya gelen 43 gazeteci, Derince Belediyesi'nin kültür gezileri kapsamında YHT ile seyahat ederek Konya’nın tarihi, turistik mekânlarını gezdi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde bir araya gelen 43 gazeteci, Derince Belediyesinin, ülkenin tarihi ve kültürel yerlerini daha iyi tanıması, tarihi doku ve kültür bilincini oluşturmak amacıyla düzenlediği gezi kapsamında Konya’ya gitti. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, başkan vekili Levent Altun’un öncülük ettiği gezide bir araya gelen gazeteciler “Gez dünyayı gör Konya’yı” diyerek unutulmaz bir gün geçirdi.

 GEZ DÜNYAYI GÖR KONYA’YI

“Gez dünyayı gör Konya’yı” sloganıyla yola çıkan gazeteciler Belediye Kültür Müdürlüğü’nde çalışan Levent Baysa’nın önderliğinde Konya’ya giderek tarihi mekanlarını gezdi. İzmit Garı’nda bir araya gelen ekip,saat 08:17’de İzmit Konya arasında sefer yapan YHT tren ile Konya’ya gitti. Birçok gazetecinin ilk kez bindiği YHT’de gazeteciler daha trene binmeden fotoğraf çekmeye başladı. YHT’de yapılan kahvaltı ile geziye devam eden gazteciler her anı fotoğraflayarak unutulmaz fotoğraflara imza attı.

 GEZİ 1 AY DAHA UZATILDI

Belediye Kültür Müdürlüğü’nde çalışan Levent Baysa trene biner binmez gazetecilere Konya gezisinin direktiflerini verdi. Baysa, “Gezimiz 13 Ağustos 13 Eylül tarihleri arasında devam edecekti ama yoğun talep üzerine belediyemiz bu gezilerin 1 ay daha uzatıldığı müjdesini verdi. Toplamda 2 Bin 400 Derinceli vatandaşımızı hızlı trenle buluşup Konya’ı gezdireceğiz dedi.

 MEŞHUR ETLİ EKMEK

Yaklaşık 3 saat süren yolculuğun ardından Konya’ya giden gazeteciler kendilerinin bekleyen gezi otobüsü ile yola çıktı. Rehber eşliğinde şehri gezen ekip, ilk olarak Konya’nın meşhur etli ekmeği, kuyu kebabı ve bamya çorbası yemek için restoranda mola verdi. Gazeteciler manevi değeri yüksek olan Konya da  Cuma namazın kılma imkanı buldu.Cuma namazından sonra yola çıkan gazeteciler Mevlana Müzesini gezerek Hazreti Mevlana’nın Türbesi’ni ziyaret etti. Ardından sırasıyla minyatür Türk eserlerinin ve önemli masal kahramanlarının yer aldığı 80 Binde Devri Alem Çocuk Parkını ve Meram Bağlarını gezdi.

  43 GAZETECİ KONYA’YI KEŞFETTİ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak bu yılın ilk kültür gezisini yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Çetin Gürol, “ Gazetecilik yoğun ve yorucu bir meslek. Bugün Darıca’dan, Gebze'den, Dilovası'ndan, Gölcük'ten, İzmit'ten  43 meslektaşımızla bir araya gelerek  hem gezip, hemde sohbet etme imkanı bulduk. Öncelikle bize bu imkanı veren Derince Belediyesi Başkanı Ali Haydar Bulut ve ekibine meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum.Bu tür etkinlikleri arttırarak, meslektaşlarımız kendilerine zaman ayırmalarını sağlamak amacındayız. Bunun için ilerleyen günlerde bu tip gerçekleştirmeyi düşündüğümüz etkinliklerle kültür gezilerimizi sürdüreceğiz. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.