LASTİK İŞ

FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Spor 23.05.2015 - 08:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Gölcük Belediye Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 16. Geleneksel futbol turnuvası oynanan 3.lük ve final maçlarıyla sona erdi.

Gölcük Belediye Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 16. Geleneksel futbol turnuvası oynanan 3.lük ve final maçlarıyla  sona erdi. 16 Takımın katıldığı 30 gün boyunca devam eden turnuvada geçen senenin şampiyonu Kul Mimarlık takımı bu seneninde şampiyonu oldu.Turnuvanın 3. Sü Musağolu FC 4. ise Estabien Cafe oldu. Kul Mimarlık Harb-İşspor takımları arasında oynanan final maçını Şenol Karanlığın attığı golle 1-0 Kul Mimarlık takımı kazandı. 1. Olan Kul Mimarlık Takımına kupasını Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci verdi. Karşılaşmanın ardından yapılan ödül töreniyle dereceye giren diğer takımlara ödülleri verildi.   
Gölcük Belediye Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 16. Geleneksel futbol turnuvası oynanan 3.lük ve final maçlarıyla sona erdi.

Gölcük Belediye Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 16. Geleneksel futbol turnuvası oynanan 3.lük ve final maçlarıyla  sona erdi.

16 Takımın katıldığı 30 gün boyunca devam eden turnuvada geçen senenin şampiyonu Kul Mimarlık takımı bu seneninde şampiyonu oldu.Turnuvanın 3. Sü Musağolu FC 4. ise Estabien Cafe oldu.

Kul Mimarlık Harb-İşspor takımları arasında oynanan final maçını Şenol Karanlığın attığı golle 1-0 Kul Mimarlık takımı kazandı. 1. Olan Kul Mimarlık Takımına kupasını Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci verdi. Karşılaşmanın ardından yapılan ödül töreniyle dereceye giren diğer takımlara ödülleri verildi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.