FOTOĞRAFLARLA SÜSLÜ ADALET SARAYI

Gölcük 30.05.2016 - 17:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FOTOĞRAFLARLA SÜSLÜ ADALET SARAYI

Gölcük Adalet Sarayı'nın "Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği" üyelerinin çektiği toplam 110 adet 70x100cm fotoğraflardan oluşan kalıcı fotoğraf sergisinin açılış ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle'nin teşekkür kokteyli Adelet Sararında yapıldı.

Açılışa Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, Kocaeli Barosu Başkanı adına Av. Ali Yıldırım Sezer, Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, KOGACE Başkan Vekili Levent Altun, GFSD Başkanı İsmail İkiz, Ünlü Karikatürist Sanatçısı Yaşar Tosun, GESO Başkanı Necmi Kocaman, GESO Genel Sekreteri Seyhan Sirmen, GFSD Üyeleri ve basın mensupları katıldı.  FOTOĞRAFLARLA SÜSLÜ ADALET SARAYI Ford Otasan ve GFSD'nin sponsor olduğu Adalet Sarayının duvarlarını süsleyen fotoğratlar için Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, katkıda bulunanlara teşekkür etti. GFSD Üyelerinin çektiği 110 adet fotoğraflardan oluşan fotoğrafların sergisi Adalet Sarayı'nda yerini aldı. Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, “Fotoğraflar Adalet Sarayı'na güzel bir renk kattı. İnsanların psikolojilerini düzelteceğine inanıyoruz. Aynı zamnada Adliye koridorlarında klasik müzik yayınlayacağız. GFSD'ye ve Ford Otosan'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorm”dedi. Daha sonra başsavcı Gülle, katkılarından dolatyı GFSD Başkanı İsmail İkiz'e ve Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş'e teşekkür plaketi takdimi etti.  ADALET SARAYINDA OLMASI GÜZEL GFSD Başkanı İsmail İkiz, “Bizi böyle bir projeyle buluşturan Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle'ye, Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nurel Ateş Ölmez'e, katkılarından dolayı Dernek üyelerimize teşekkür ediyorum. Fotoğraflarımızın Adalet Sarayı'nda yer alacak olması bizlere büyük mutluluk veriyor” dedi.  FORD OLARAK PROJEDE OLMAKTAN MUTLUYUZ Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nurel Ateş Ölmez, “Ford Otosan olarak sosyal projelerde yer olmaktan dolayı mutluyuz. Başsavcımızdan böyle bir teklif geldiğinde düşünmeden kabul ettik. Gölcük'e yakışan bir Adliye olmuş. GFSD Başkanı İsmail İkiz'e ve GFSD Üyelerinin katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. Böylesine güzel bir projenin içinde yer almaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.  Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle tarafından GFSD Üyelerine verilen teşekkür belgelerinin ardından fotoğraf sanatçılarıyla birlikte Adalet sarayını gezdiler.
Gölcük Adalet Sarayı'nın "Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği" üyelerinin çektiği toplam 110 adet 70x100cm fotoğraflardan oluşan kalıcı fotoğraf sergisinin açılış ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle'nin teşekkür kokteyli Adelet Sararında yapıldı.

Açılışa Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, Kocaeli Barosu Başkanı adına Av. Ali Yıldırım Sezer, Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, KOGACE Başkan Vekili Levent Altun, GFSD Başkanı İsmail İkiz, Ünlü Karikatürist Sanatçısı Yaşar Tosun, GESO Başkanı Necmi Kocaman, GESO Genel Sekreteri Seyhan Sirmen, GFSD Üyeleri ve basın mensupları katıldı. 
FOTOĞRAFLARLA SÜSLÜ ADALET SARAYI
Ford Otasan ve GFSD'nin sponsor olduğu Adalet Sarayının duvarlarını süsleyen fotoğratlar için Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, katkıda bulunanlara teşekkür etti. GFSD Üyelerinin çektiği 110 adet fotoğraflardan oluşan fotoğrafların sergisi Adalet Sarayı'nda yerini aldı. Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, “Fotoğraflar Adalet Sarayı'na güzel bir renk kattı. İnsanların psikolojilerini düzelteceğine inanıyoruz. Aynı zamnada Adliye koridorlarında klasik müzik yayınlayacağız. GFSD'ye ve Ford Otosan'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorm”dedi. Daha sonra başsavcı Gülle, katkılarından dolatyı GFSD Başkanı İsmail İkiz'e ve Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş'e teşekkür plaketi takdimi etti. 
ADALET SARAYINDA OLMASI GÜZEL
GFSD Başkanı İsmail İkiz, “Bizi böyle bir projeyle buluşturan Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle'ye, Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nurel Ateş Ölmez'e, katkılarından dolayı Dernek üyelerimize teşekkür ediyorum. Fotoğraflarımızın Adalet Sarayı'nda yer alacak olması bizlere büyük mutluluk veriyor” dedi. 
FORD OLARAK PROJEDE OLMAKTAN MUTLUYUZ
Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nurel Ateş Ölmez, “Ford Otosan olarak sosyal projelerde yer olmaktan dolayı mutluyuz. Başsavcımızdan böyle bir teklif geldiğinde düşünmeden kabul ettik. Gölcük'e yakışan bir Adliye olmuş. GFSD Başkanı İsmail İkiz'e ve GFSD Üyelerinin katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. Böylesine güzel bir projenin içinde yer almaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi. 
Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle tarafından GFSD Üyelerine verilen teşekkür belgelerinin ardından fotoğraf sanatçılarıyla birlikte Adalet sarayını gezdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.