FÖTE İLE BAĞLANTILI DERNEKLER

Gündem 29.11.2016 - 16:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FÖTE İLE BAĞLANTILI DERNEKLER

FETÖ/PDY bağlantısı bulunan 15 derneğe yönetici veya üye olan 12 kişi bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Son alınan bilgilere göre, 15 derneğin ismine ulaşıldı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde çıkarılan KHK doğrultusunda kapatılan 15 dernekten bazılarının yöneticileri ve üyeleri yapılan operasyon ile 2’si kadın 12 kişi emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Adliyeye sevk edilen 12 kişinin üyes, ve yöneticisi olduğu dernekler açıklandı.   Buna göre, derneklerin listesi şöyle: Erkul Koleji Mezunları Derneği,  Kimse Yok mu Dayanışma Derneği, Kocaeli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği,  Kocaeli Girişimci İş Kadınları Derneği Kocaeli Nema Eğitimcileri Derneği Mavera Gençlik ve Kültür Kulübü Derneği Yediiklim Uluslararası Öğrenci ve Kültür Derneği Lale Etkin Yaşam Derneği ve Beyaz Yaka İş Eğitim Kariyer Derneği 
FETÖ/PDY bağlantısı bulunan 15 derneğe yönetici veya üye olan 12 kişi bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Son alınan bilgilere göre, 15 derneğin ismine ulaşıldı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde çıkarılan KHK doğrultusunda kapatılan 15 dernekten bazılarının yöneticileri ve üyeleri yapılan operasyon ile 2’si kadın 12 kişi emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Adliyeye sevk edilen 12 kişinin üyes, ve yöneticisi olduğu dernekler açıklandı.

 

Buna göre, derneklerin listesi şöyle:

Erkul Koleji Mezunları Derneği, 

Kimse Yok mu Dayanışma Derneği,

Kocaeli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği, 

Kocaeli Girişimci İş Kadınları Derneği

Kocaeli Nema Eğitimcileri Derneği

Mavera Gençlik ve Kültür Kulübü Derneği

Yediiklim Uluslararası Öğrenci ve Kültür Derneği

Lale Etkin Yaşam Derneği ve Beyaz Yaka İş Eğitim Kariyer Derneği 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.