LASTİK İŞ
ismail

FORD OTOSAN YILDIZ ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ !

Gölcük 24.07.2015 - 13:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FORD OTOSAN YILDIZ ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ !

Türkiye otomotiv sektörünün lideri Ford Otosan, üstün başarı ve disiplini ile çalışma arkadaşlarına örnek olan 89 çalışanını ödüllendirdi.

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen “4. Ford Otosan’ın Yıldızları” ödül törenine, Ford Otosan ve Türk Metal Sendikası yöneticileri katıldı. Başarılı çalışanları ödüllendirme ve takdir etme amacı ile hayata geçirilen “Mavi Yakalı Çalışan Ödüllendirme Sistemi” ile yapılan değerlendirmeler sonucu 89 Ford Otosan çalışanı ödül almaya hak kazandı. Yıldız çalışanlara plaketleri Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel ve Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş tarafından takdim edildi. “Ford Otosan’ın Yıldızları” ayrıca, aileleriyle birlikte Türk Metal Sendikası’nın Büyük Anadolu Didim Resort Oteli’nde “herşey dahil” konseptiyle bir haftalık tatil ile ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Ford Otosan’ın örnek çalışanlarını ödüllendirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Yenigün, “Otomotivin öncü ve Türkiye’nin ikinci en büyük sanayi kuruluşu olarak ülkemize katkıda bulunmaya devam eden Ford Otosan’ın başarısının arkasında çalışanlarının kıymetli ve özverili emekleri var.” dedi.  Törene katılan Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel de yaptığı konuşmada, Ford Otosan’ın çalışanının emeğini ödüllendirilmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek “Çalışanların çaba ve emeklerinin onurlandırılmasının çok değerli olduğunu ve bu sistemin çalışanlar için bir motivasyon kaynağı olduğuna inanıyoruz.” dedi. Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş ödüllendirme sistemini kurmaktaki temel amaçlarının; çalışanlarının üstün performanslarını takdir ederek, başarılarını aileleri ile birlikte paylaşmalarını sağlamak olduğunu belirtti ve “Otomotivin istihdam lideri Ford Otosan’ın konumunun her geçen gün güçlenmesine katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.
Türkiye otomotiv sektörünün lideri Ford Otosan, üstün başarı ve disiplini ile çalışma arkadaşlarına örnek olan 89 çalışanını ödüllendirdi.

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen “4. Ford Otosan’ın Yıldızları” ödül törenine, Ford Otosan ve Türk Metal Sendikası yöneticileri katıldı. Başarılı çalışanları ödüllendirme ve takdir etme amacı ile hayata geçirilen “Mavi Yakalı Çalışan Ödüllendirme Sistemi” ile yapılan değerlendirmeler sonucu 89 Ford Otosan çalışanı ödül almaya hak kazandı. Yıldız çalışanlara plaketleri Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel ve Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş tarafından takdim edildi. “Ford Otosan’ın Yıldızları” ayrıca, aileleriyle birlikte Türk Metal Sendikası’nın Büyük Anadolu Didim Resort Oteli’nde “herşey dahil” konseptiyle bir haftalık tatil ile ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Ford Otosan’ın örnek çalışanlarını ödüllendirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Yenigün, “Otomotivin öncü ve Türkiye’nin ikinci en büyük sanayi kuruluşu olarak ülkemize katkıda bulunmaya devam eden Ford Otosan’ın başarısının arkasında çalışanlarının kıymetli ve özverili emekleri var.” dedi. 

Törene katılan Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel de yaptığı konuşmada, Ford Otosan’ın çalışanının emeğini ödüllendirilmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek “Çalışanların çaba ve emeklerinin onurlandırılmasının çok değerli olduğunu ve bu sistemin çalışanlar için bir motivasyon kaynağı olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş ödüllendirme sistemini kurmaktaki temel amaçlarının; çalışanlarının üstün performanslarını takdir ederek, başarılarını aileleri ile birlikte paylaşmalarını sağlamak olduğunu belirtti ve “Otomotivin istihdam lideri Ford Otosan’ın konumunun her geçen gün güçlenmesine katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.