LASTİK İŞ

FORD İŞÇİ ALACAK

Ekonomi 06.08.2017 - 18:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FORD İŞÇİ ALACAK

Ford Otosan fabrikasına işçi alımı yapılacak

Ford Otosan Kocaeli fabrikalarında çalıştırılmak üzere işçi alımı gerçekleştirilecek. Gölcük ve Yeniköy fabrikaları için yapılacak alımlarda işçiler üretim operatörü olarak istihdam edilecek. İşe alınacak kişiler, montaj, kaynak, üretim planlama ve boyahane alanlarında çalışacak. Aşağıdaki kriterlere uyan adaylar 7-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek sınava katılabilir. KRİTERLER 30 yaşını aşmamış, En az lise en fazla MYO mezunu, Vardiyalı sistemde çalışabilecek, Ekip çalışmasına yatkın, G sınıfı ehliyeti olan adaylar öncelikli değerlendirilecektir. Başvurmak isteyenlerin bir adet fotoğrafla birlikte sınava katılmaları gerekiyor.  SINAV BİLGİLERİ 7 Ağustos Pazartesi – Saat 09.30 – Başiskele Wellborn Otel 9 Ağustos Çarşamba – Saat 09.30 – Yalova Uygulama Oteli 11 Ağustos Cuma – Saat 09.30 – Sakarya Ramada Otel 15 Ağustos Salı – Saat 09.30 – Değirmendere Kültür 
Ford Otosan fabrikasına işçi alımı yapılacak

Ford Otosan Kocaeli fabrikalarında çalıştırılmak üzere işçi alımı gerçekleştirilecek. Gölcük ve Yeniköy fabrikaları için yapılacak alımlarda işçiler üretim operatörü olarak istihdam edilecek. İşe alınacak kişiler, montaj, kaynak, üretim planlama ve boyahane alanlarında çalışacak. Aşağıdaki kriterlere uyan adaylar 7-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek sınava katılabilir.

KRİTERLER

30 yaşını aşmamış, En az lise en fazla MYO mezunu, Vardiyalı sistemde çalışabilecek, Ekip çalışmasına yatkın, G sınıfı ehliyeti olan adaylar öncelikli değerlendirilecektir. Başvurmak isteyenlerin bir adet fotoğrafla birlikte sınava katılmaları gerekiyor. 

SINAV BİLGİLERİ

7 Ağustos Pazartesi – Saat 09.30 – Başiskele Wellborn Otel

9 Ağustos Çarşamba – Saat 09.30 – Yalova Uygulama Oteli

11 Ağustos Cuma – Saat 09.30 – Sakarya Ramada Otel

15 Ağustos Salı – Saat 09.30 – Değirmendere Kültür 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.