FORD GENEL MÜDÜRÜ YENİGÜN ;KIŞKIRTICILAR VAR !

Gölcük 21.05.2015 - 20:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FORD GENEL MÜDÜRÜ YENİGÜN ;KIŞKIRTICILAR VAR !

Ford Otosan'da devam eden işçi eylemi ile ilgili olarak Ford Otosan Genel Müdürü HAydar Yenigün az önce i,şçilere bir mesaj yolladı. Yenigün mesajında işçilerin arasına karışan bazı kişilerin işçiyi kışkırttığını iddia ederek " Bu durumla ilgili yetkili mercilere başvurulduğunu" söyledi. Yenigün'ün açıklaması şöyle

"Çok Değerli Arkadaşlarım, Pazartesi günü sonu itibariyle ara verdiğimiz üretim çalışmamız parça ikmali sorununun çözülmesi ile bugün saat 16:00 itibariyle başlamıştır. Sizleri tekrar fabrikamızda görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Arkadaşlarım bana vardiya girişinde bir takım kişilerin, sizlerin servislerine Fabrikaya girişinde müdahale ettiklerini ve bazı arkadaşlarımızın fabrikaya çalışmaya gelmesini engellediklerini aktardı. Nereden geldiğini bilmediğimiz,  Ford Otosan  çalışanı olamayacak, zorbalık ve tehdit içeren davranışlar sergileyen bir grup insan tarafından yaratılan bu durumun r daha tekrar etmemesi için Kocaeli Valiliği himayelerinde Başiskele ve Gölcük Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlığı gereken önlemleri almıştır. Bu durumu yaratan kişilerle ilgili olarak suç duyurusunda da bulunulmaktadır.   Değerli Arkadaşlarım, İş barışı ve huzurunu bozan bu insanların yarattığı olumsuzluk hepimizi rahatsız etti. Bu durumu yaşamış olmanızdan dolayı çok üzgünüm. Ancak artık bizlerin güvencesinde olduğunuzu belirtmek isterim. Kurulduğu günden bugüne çalışanları ile hiçbir problem yaşamayan Kocaeli Fabrikaları ve Ford Otosan bugünden sonra da huzur ve barış içinde çalışmalarına devam edecektir.   Çalışmalarımız süresince her türlü sıkıntı ve probleminizi ilgili amirlerinize veya İnsan Kaynaklarına iletmenizi rica ederim. Bu arada, bugün yayınladığımız üretim başlama mesajına istinaden, vardiyanızda hazır bulunarak gösterdiğiniz disiplinli iş yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Ford Otosan ruhuna uygun bu disiplinli davranışınız nedeniyle, bugün 16:00 vardiyasından başlayarak önümüzdeki 24 saatteki tüm vardiyalarda işlerinin düzenli bir şekilde başında olan tüm çalışanlarımız, Ford Otosanın ödül yönetmeliği çerçevesinde hediye çeki ile ödüllendirileceklerdir. Sevgi ve saygılarımla.. ,Haydar Yenigün"      
Ford Otosan'da devam eden işçi eylemi ile ilgili olarak Ford Otosan Genel Müdürü HAydar Yenigün az önce i,şçilere bir mesaj yolladı. Yenigün mesajında işçilerin arasına karışan bazı kişilerin işçiyi kışkırttığını iddia ederek " Bu durumla ilgili yetkili mercilere başvurulduğunu" söyledi. Yenigün'ün açıklaması şöyle

"Çok Değerli Arkadaşlarım, Pazartesi günü sonu itibariyle ara verdiğimiz üretim çalışmamız parça ikmali sorununun çözülmesi ile bugün saat 16:00 itibariyle başlamıştır. Sizleri tekrar fabrikamızda görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Arkadaşlarım bana vardiya girişinde bir takım kişilerin, sizlerin servislerine Fabrikaya girişinde müdahale ettiklerini ve bazı arkadaşlarımızın fabrikaya çalışmaya gelmesini engellediklerini aktardı.

Nereden geldiğini bilmediğimiz,  Ford Otosan  çalışanı olamayacak, zorbalık ve tehdit içeren davranışlar sergileyen bir grup insan tarafından yaratılan bu durumun r daha tekrar etmemesi için Kocaeli Valiliği himayelerinde Başiskele ve Gölcük Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlığı gereken önlemleri almıştır. Bu durumu yaratan kişilerle ilgili olarak suç duyurusunda da bulunulmaktadır.

 

Değerli Arkadaşlarım, İş barışı ve huzurunu bozan bu insanların yarattığı olumsuzluk hepimizi rahatsız etti. Bu durumu yaşamış olmanızdan dolayı çok üzgünüm. Ancak artık bizlerin güvencesinde olduğunuzu belirtmek isterim. Kurulduğu günden bugüne çalışanları ile hiçbir problem yaşamayan Kocaeli Fabrikaları ve Ford Otosan bugünden sonra da huzur ve barış içinde çalışmalarına devam edecektir.

 

Çalışmalarımız süresince her türlü sıkıntı ve probleminizi ilgili amirlerinize veya İnsan Kaynaklarına iletmenizi rica ederim. Bu arada, bugün yayınladığımız üretim başlama mesajına istinaden, vardiyanızda hazır bulunarak gösterdiğiniz disiplinli iş yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Ford Otosan ruhuna uygun bu disiplinli davranışınız nedeniyle, bugün 16:00 vardiyasından başlayarak önümüzdeki 24 saatteki tüm vardiyalarda işlerinin düzenli bir şekilde başında olan tüm çalışanlarımız, Ford Otosanın ödül yönetmeliği çerçevesinde hediye çeki ile ödüllendirileceklerdir. Sevgi ve saygılarımla.. ,Haydar Yenigün"

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.