FORD'DA YILLIK İZİN NEDENİ İLE ÜRETİM DURDU

Ekonomi 28.07.2017 - 14:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FORD'DA YILLIK İZİN NEDENİ İLE ÜRETİM DURDU

Ford Otosan fabrikasında işçilerin yıllık izne çıkacak olması nedeniyle fabrikalarda üretim duracak ve bu dönemde bakım çalışmaları gerçekleştirilecek

Ford Otosan'da yıllık izinler nedeniyle üretim durdu. Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre, işçilerin izne çıkacak olması nedeniyle üretim duracak. Bu zaman zarfında ise fabrikalardaki bakım çalışmaları başlayacak. Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı: Yıllık izin dolayısıyla, Yeniköy Fabrikamızda 27 Temmuz'dan itibaren, Gölcük ve İnönü Fabrikalarımızda 14 Ağustos'tan itibaren üretime ara verilecektir. Kurban Bayramı tatili sonrası 6 Eylül 2017 Çarşamba günü tüm fabrikalarımızda üretime başlanacaktır. Bu dönem zarfında fabrikalarımızda periyodik bakım çalışmaları gerçekleştirilecektir.
Ford Otosan fabrikasında işçilerin yıllık izne çıkacak olması nedeniyle fabrikalarda üretim duracak ve bu dönemde bakım çalışmaları gerçekleştirilecek

Ford Otosan'da yıllık izinler nedeniyle üretim durdu. Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre, işçilerin izne çıkacak olması nedeniyle üretim duracak. Bu zaman zarfında ise fabrikalardaki bakım çalışmaları başlayacak.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Yıllık izin dolayısıyla, Yeniköy Fabrikamızda 27 Temmuz'dan itibaren, Gölcük ve İnönü Fabrikalarımızda 14 Ağustos'tan itibaren üretime ara verilecektir. Kurban Bayramı tatili sonrası 6 Eylül 2017 Çarşamba günü tüm fabrikalarımızda üretime başlanacaktır. Bu dönem zarfında fabrikalarımızda periyodik bakım çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.