LASTİK İŞ

FORD DA İN CİN TOP OYNUYOR,DİRENİŞ BÜYÜYOR !

Ekonomi 21.05.2015 - 20:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FORD DA İN CİN TOP OYNUYOR,DİRENİŞ BÜYÜYOR !

Ford Otosan FAbrikası'nda başlayan işçi eylemi büyüyor. Fabrikanın içinden Yeni Gölcük'e ulaşan fotoğraflarda fabrikada adeta in cin top oynuyor..

Ford Otosan FAbrikası'ndaki direniş büyüyor. Ford yönetimi tarafından bazı işçilerin 16.00 - 24.00 vardiyasına çağrılması ancak direnişe katılan işçilerin 04 HAziran'a kadar " yıllık izinli" sayılmaları işçiyi bir kez daha çileden çıkarttı. FAbrika içinde, diğer işçiler tarafından " sendikanın adamı" oldukları iddia edilen 150 kadar kişi şu anda çalışıyor. Direnişçi işçiler ise fabrika önünde çadır kurmaya hazırlanırken geceyi geçirmek için battaniye ve yiyecek istediler.  Öte yandan, fabrika içinden çekilen ve Yeni Gölcük'e ulaştırılan fotoğraflarda her gün onlarca aracın yapıldığı Ford Otosan da adeta in cin top oynuyor...
Ford Otosan FAbrikası'nda başlayan işçi eylemi büyüyor. Fabrikanın içinden Yeni Gölcük'e ulaşan fotoğraflarda fabrikada adeta in cin top oynuyor..

Ford Otosan FAbrikası'ndaki direniş büyüyor. Ford yönetimi tarafından bazı işçilerin 16.00 - 24.00 vardiyasına çağrılması ancak direnişe katılan işçilerin 04 HAziran'a kadar " yıllık izinli" sayılmaları işçiyi bir kez daha çileden çıkarttı. FAbrika içinde, diğer işçiler tarafından " sendikanın adamı" oldukları iddia edilen 150 kadar kişi şu anda çalışıyor. Direnişçi işçiler ise fabrika önünde çadır kurmaya hazırlanırken geceyi geçirmek için battaniye ve yiyecek istediler. 

Öte yandan, fabrika içinden çekilen ve Yeni Gölcük'e ulaştırılan fotoğraflarda her gün onlarca aracın yapıldığı Ford Otosan da adeta in cin top oynuyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.