LASTİK İŞ

FORD DA EYLEM DEVAM EDİYOR

Ekonomi 22.05.2015 - 11:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FORD DA EYLEM DEVAM EDİYOR

Ford işçileri, Türk Metal Sendikası'na karşı başlattıkları eylemi sürdürüyor.

Ford  işçileri, Türk Metal Sendikası'na karşı başlattıkları eylemi sürdürüyor. Ford Otosan fabrikasının işçileri, Türk Metal Sendikası'na karşı eylemlerini üçüncü gününde de sürdürüyor. Renault ve Tofaş işçilerinin ardından eyleme geçen Ford işçileri, Türk Metal Sendikası'nın Ford fabrikasından çıkması için sonuna kadar direneceklerini belirtti. Fabrika önündeki TIR parkında sabahlayan işçiler, işverenle görüşme taleplerini de dile getirdi. İşçiler eylemlerini Türk Metal Sendikası tamamen gidene kadar sürdüreceklerini ve geri adım atmayacaklarını belirtti.
Ford işçileri, Türk Metal Sendikası'na karşı başlattıkları eylemi sürdürüyor.

Ford  işçileri, Türk Metal Sendikası'na karşı başlattıkları eylemi sürdürüyor.

Ford Otosan fabrikasının işçileri, Türk Metal Sendikası'na karşı eylemlerini üçüncü gününde de sürdürüyor. Renault ve Tofaş işçilerinin ardından eyleme geçen Ford işçileri, Türk Metal Sendikası'nın Ford fabrikasından çıkması için sonuna kadar direneceklerini belirtti. Fabrika önündeki TIR parkında sabahlayan işçiler, işverenle görüşme taleplerini de dile getirdi. İşçiler eylemlerini Türk Metal Sendikası tamamen gidene kadar sürdüreceklerini ve geri adım atmayacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.