FORD DA 1200 İŞÇİ EYLEM YAPIYOR !

Gölcük 20.05.2015 - 13:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FORD DA 1200 İŞÇİ EYLEM YAPIYOR !

Ford Otosan'da yaklaşık 1200 işçi eyleme devam ediyor..

Ford Otosan da çalışan işçilerin maaşlarının düzeltilmesi talebi ile dün Sekapark'da yaptıkları eylemin ardından fabrikada " yedek parça sıkıntısı" nedeni ile üretime ara verilmişti. Bu karar üzerine Ford Otosan da yaklaşın 1200 işçi sabah K-2 girişi önünde toplandı. FAbrika girişi tırlar tarafından kapatılırken beyaz yaka tabir edilen idari personel Yeniköy FAbrikası'nda içeri alındılar.  Öte yandan, fabrika içinde montaj custom hattında bazı ekiplerin daha önce üretilmiş eksik parçalı araçların tamirine devam ettiği belirtiliyor..  
Ford Otosan'da yaklaşık 1200 işçi eyleme devam ediyor..

Ford Otosan da çalışan işçilerin maaşlarının düzeltilmesi talebi ile dün Sekapark'da yaptıkları eylemin ardından fabrikada " yedek parça sıkıntısı" nedeni ile üretime ara verilmişti. Bu karar üzerine Ford Otosan da yaklaşın 1200 işçi sabah K-2 girişi önünde toplandı. FAbrika girişi tırlar tarafından kapatılırken beyaz yaka tabir edilen idari personel Yeniköy FAbrikası'nda içeri alındılar. 

Öte yandan, fabrika içinde montaj custom hattında bazı ekiplerin daha önce üretilmiş eksik parçalı araçların tamirine devam ettiği belirtiliyor..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.