LASTİK İŞ

FATMA UYAR TOPRAĞA VERİLDİ

15.01.2018 - 10:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FATMA UYAR TOPRAĞA VERİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmet İşeri'nin kayınvalidesi, CHP İlçe Kadın Kolları Yöneticisi Aynur İşeri'nin annesi Fatma Uyar (80), geçtiğimiz gün vefat etti. Cenazesi dün Gölcük Merkez Camii'nden kaldırılarak Kanpara Köyü'nde defnedildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmet İşeri'nin kayınvalidesi, CHP İlçe Kadın Kolları Yöneticisi Aynur İşeri'nin annesi Fatma Uyar (80), tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün vefat etti. Merhumenin cenazesine Kocaeli Eski Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, CHP İl yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Gölcük Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhume Fatma Uyar'ın cenazesi, Kanpara Köyü'nde toprağa verildi. 5 kız, 1 erkek çocuk sahibi olan merhumenin cenazesine yoğun bir katılım oldu.  Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmet İşeri'nin kayınvalidesi, CHP İlçe Kadın Kolları Yöneticisi Aynur İşeri'nin annesi Fatma Uyar (80), geçtiğimiz gün vefat etti. Cenazesi dün Gölcük Merkez Camii'nden kaldırılarak Kanpara Köyü'nde defnedildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmet İşeri'nin kayınvalidesi, CHP İlçe Kadın Kolları Yöneticisi Aynur İşeri'nin annesi Fatma Uyar (80), tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün vefat etti. Merhumenin cenazesine Kocaeli Eski Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, CHP İl yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Gölcük Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhume Fatma Uyar'ın cenazesi, Kanpara Köyü'nde toprağa verildi. 5 kız, 1 erkek çocuk sahibi olan merhumenin cenazesine yoğun bir katılım oldu.  Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.