FABRİKA FİYATINA SU VE MEŞRUBAT DEĞİRMENDERE DE ...

Ekonomi 09.08.2019 - 11:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FABRİKA FİYATINA SU VE MEŞRUBAT DEĞİRMENDERE DE ...

İlçemizde faaliyet gösteren Su ve Meşrubat Dünyası su ve meşrubat çeşitleri ile Gölcük halkına hizmet verirken, aynı zamanda düğün ve cemiyetlere de toplu servis hizmetlerini gerçekleştiriyor..

2010 yılında Kerem ve Kaya Demirdöven tarafından  Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesi'nde hizmete başlayan "Su ve Meşrubat Dünyası", geçtiğimiz hafta açtığı yeni işyerinde fabrika iyatına su ve meşrubatı tüketiciye sunuyor. Değirmenderede D-130 karayolu üzerinde Rağbet Mobilya'nın hemen yanında hizmete giren "Su ve Meşrubat Dünyası'nda, hemen her marka su ve meşrubatı marketlerden çok daha ucuza almak mümkün.İşletme ayrıca, düğün ve cemiyetlere de hizmet veriyor.. İşletme sahibi Kaya Demirdöven yaptığı açıklamada, Değirmedere de yeni hizmete açtıkları iş yerlerinde vatandaşa fabrika fiyatına su ve meşrubat sattıklarını söyledi. Su ve Meşrubatın market fiyatlarından çok daha ucuza ekonomik olarak alınabileceği tek adres olarak gösterilen işletmede hemen her marka su ve meyve suları, kola ve çeşitleri ile hizmet veriyor. 10 yıldır Gölcük, Başiskele ve Karamürsel de market ve bayilere toptan su ve meşrubat tedarik eden firma, Değirmedere de açtığı yeni iş yeri ile vatandaşları  hesaplı fiyatlarla buluşturmayı hedefliyor.  Su ve Meşrubat Dünyası'nda,  Soda ve meyve sularının tüm çeşitleri dışında , Gürpınar, Abant, Kardelen, Yuvacık, Erikli sularını almak mümkün. Fahri Haner   
İlçemizde faaliyet gösteren Su ve Meşrubat Dünyası su ve meşrubat çeşitleri ile Gölcük halkına hizmet verirken, aynı zamanda düğün ve cemiyetlere de toplu servis hizmetlerini gerçekleştiriyor..

2010 yılında Kerem ve Kaya Demirdöven tarafından  Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesi'nde hizmete başlayan "Su ve Meşrubat Dünyası", geçtiğimiz hafta açtığı yeni işyerinde fabrika iyatına su ve meşrubatı tüketiciye sunuyor.

Değirmenderede D-130 karayolu üzerinde Rağbet Mobilya'nın hemen yanında hizmete giren "Su ve Meşrubat Dünyası'nda, hemen her marka su ve meşrubatı marketlerden çok daha ucuza almak mümkün.İşletme ayrıca, düğün ve cemiyetlere de hizmet veriyor..

İşletme sahibi Kaya Demirdöven yaptığı açıklamada, Değirmedere de yeni hizmete açtıkları iş yerlerinde vatandaşa fabrika fiyatına su ve meşrubat sattıklarını söyledi. Su ve Meşrubatın market fiyatlarından çok daha ucuza ekonomik olarak alınabileceği tek adres olarak gösterilen işletmede hemen her marka su ve meyve suları, kola ve çeşitleri ile hizmet veriyor.

10 yıldır Gölcük, Başiskele ve Karamürsel de market ve bayilere toptan su ve meşrubat tedarik eden firma, Değirmedere de açtığı yeni iş yeri ile vatandaşları  hesaplı fiyatlarla buluşturmayı hedefliyor. 

Su ve Meşrubat Dünyası'nda,  Soda ve meyve sularının tüm çeşitleri dışında , Gürpınar, Abant, Kardelen, Yuvacık, Erikli sularını almak mümkün.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.