LASTİK İŞ

ESRA'YA SAHİP ÇIKALIM

16.10.2019 - 14:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESRA'YA SAHİP ÇIKALIM

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Kalça protezi ameliyatı olması gereken Esra için kampanya başlattı.

Başkan Bat “Gölcük Engelliler derneği Bünyemiz'de Esra kardeşimiz için kemik iltihapı tahlilleri ve akabinde kalça protezi ameliyatı olması gerekiyor. Bu güne kadar 25 ameliyat geçiren Esra kardeşimizin İzmir 9 Eylül hastanesinde son olarak kemik iltihap tahlili ve protez ameliyatı için 20 bin lira ihtiyacımız vardır. Gölcüğümüzde ikamet eden bu kardeşimiz evli ve iki çocuk annesidir. Eşi  Asgari ücretle çalışan bir işçidir. Tüm Gölcük için ayağa kalkma vaktidir. Lütfen ama lütfen bu kardeşimize yardım edelim” dedi. Cep:0/532/350/50/59
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Kalça protezi ameliyatı olması gereken Esra için kampanya başlattı.

Başkan Bat “Gölcük Engelliler derneği Bünyemiz'de Esra kardeşimiz için kemik iltihapı tahlilleri ve akabinde kalça protezi ameliyatı olması gerekiyor. Bu güne kadar 25 ameliyat geçiren Esra kardeşimizin İzmir 9 Eylül hastanesinde son olarak kemik iltihap tahlili ve protez ameliyatı için 20 bin lira ihtiyacımız vardır. Gölcüğümüzde ikamet eden bu kardeşimiz evli ve iki çocuk annesidir. Eşi  Asgari ücretle çalışan bir işçidir. Tüm Gölcük için ayağa kalkma vaktidir. Lütfen ama lütfen bu kardeşimize yardım edelim” dedi.

Cep:0/532/350/50/59

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.