LASTİK İŞ

ESNAFA İLK ZİYARET BAŞKANLARDAN

Gündem 02.06.2020 - 10:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESNAFA İLK ZİYARET BAŞKANLARDAN

Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık 2,5 ay sonra işyelerini açan esnafa ilk ziyaret Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’den geldi.

Başkan Sezer, zor ve sıkıntılı günleri hep birlikte dayanışma içinde aşacağız mesajı verdi. YENİ NORMAL HAYATA DÖNÜŞ Türkiye’de Corona virüsüyle mücadele kapsamında 16 Mart’tan bu yana tiyatro, sinema ve konser salonları, lokantalar, kafeler, restoranlar ve çocuk alanları gibi yerler geçici süreyle kapatılmıştı. Salgının kontrol altına alınmasıyla birlikte normalleşme adımları kapsamında bu işyerleri ve sosyal alanlar bugün itibariyle yeniden faaliyete başladı.    TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ  Başkan Sezer ve Seymen kısıtlamaların hafifletilmesiyle birlikte işyerlerini açan esnafı ilk gün ziyaret edip, hayırlı işler dileğinde bulundu. Maske takıp ve sosyal mesafeyi koruyarak esnafı dolaşan Başkan Sezer “Sabırla bu salgını kontrol altına almayı başardık.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde hükümetimizin son 18 yılda sağlık altyapısına yaptığı yatırımların önemi var. Türkiye, güçlü sağlık sistemi sayesinde örnek gösterilen, nüfusa oranla sağlığa erişimde ve sağlık donanımında en iyi durumda olan ülkelerin başında geliyor.  Yeni normal hayatımızda maske takmayı ve sosyal mesafeyi korumayı sürdürmeliyiz. Elbette bu sürecin en büyük sıkıntısını çekenlerden biri de esnafımız oldu. Yaklaşık iki buçuk ay aradan sonra özellikle lokanta, kafe ve çay bahçesi gibi yerlerimizin açılmasıyla normal hayata dönüşte bir adım daha atmış olacağız. Esnafımız için hayata geçirilen destekler bundan sonra da devam edecektir. İşimiz kolay değil. Dünya bu salgının ekonomik boyutlarıyla mücadelenin yollarını ararken biz bize yeteriz dedik ve bunu birlikte başaracağız dedik” dedi. Başkan, Sezer ve Seymen esnaf ile sohbet ederek sorunları dinledi. 
Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık 2,5 ay sonra işyelerini açan esnafa ilk ziyaret Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’den geldi.

Başkan Sezer, zor ve sıkıntılı günleri hep birlikte dayanışma içinde aşacağız mesajı verdi.

YENİ NORMAL HAYATA DÖNÜŞ
Türkiye’de Corona virüsüyle mücadele kapsamında 16 Mart’tan bu yana tiyatro, sinema ve konser salonları, lokantalar, kafeler, restoranlar ve çocuk alanları gibi yerler geçici süreyle kapatılmıştı. Salgının kontrol altına alınmasıyla birlikte normalleşme adımları kapsamında bu işyerleri ve sosyal alanlar bugün itibariyle yeniden faaliyete başladı. 

 

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ 
Başkan Sezer ve Seymen kısıtlamaların hafifletilmesiyle birlikte işyerlerini açan esnafı ilk gün ziyaret edip, hayırlı işler dileğinde bulundu. Maske takıp ve sosyal mesafeyi koruyarak esnafı dolaşan Başkan Sezer “Sabırla bu salgını kontrol altına almayı başardık.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde hükümetimizin son 18 yılda sağlık altyapısına yaptığı yatırımların önemi var. Türkiye, güçlü sağlık sistemi sayesinde örnek gösterilen, nüfusa oranla sağlığa erişimde ve sağlık donanımında en iyi durumda olan ülkelerin başında geliyor.  Yeni normal hayatımızda maske takmayı ve sosyal mesafeyi korumayı sürdürmeliyiz. Elbette bu sürecin en büyük sıkıntısını çekenlerden biri de esnafımız oldu. Yaklaşık iki buçuk ay aradan sonra özellikle lokanta, kafe ve çay bahçesi gibi yerlerimizin açılmasıyla normal hayata dönüşte bir adım daha atmış olacağız. Esnafımız için hayata geçirilen destekler bundan sonra da devam edecektir. İşimiz kolay değil. Dünya bu salgının ekonomik boyutlarıyla mücadelenin yollarını ararken biz bize yeteriz dedik ve bunu birlikte başaracağız dedik” dedi.

Başkan, Sezer ve Seymen esnaf ile sohbet ederek sorunları dinledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.