ESNAF ODASI SEÇİMİ VE DONANMA !..

Gündem 17.01.2018 - 11:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESNAF ODASI SEÇİMİ VE DONANMA !..

Geçtiğimiz hafta bu köşede iki gün üst üste yazdık.. Bizde sonra konuya, İzmit basınında da yer verildi… Çünkü konu önemli, Çünkü Gölcük esnafının durumu, Bu meselenin çözülüp çözülmeyeceği ile ilgili.. Hadi size, geçen hafta yazdığım yazılardan birine yapılan yorumu aynen aktarayım.. Yazan belikli bir donanma personeli.. “Siyasi irade- başta Başkan Ellibeş olmak üzere- o araçları kapılara çeken..- uygunsuz sözler söyleyen esnafa ağır sözlerle karşı gelmeyen Esnaf Odası Başkanı da dahil- askeri personelden BASIN TOPLANTISI ile ÖZÜR DİLEYEREK ve görevlerinden İSTİFA EDEREK gitmedikten sonsa A S L A  bu süreç bitmeyecek malesef. Efsaneyi yaratmadan önce iyi düşünülmeli ve yönetilmeliydi. Sadece Gölcük değil- yurdun dört bir yanındaki denizciler başta olmak üzere tüm asker kesim yapılanları unutmadı.. unutmaz..." Noktasına kadar dokunulmadan size ilettiğim mesaj işte budur Ayrıca, bu ve buna benzer yüzlerce mesaj ve yorumu facebook da çeşitli sayfalarda da göreblirisiniz.. Yani mesele mühim, meselenin hafife alınır yanı yok.. Çöüm için elbet de birilerinin istifa etmesi gerekmiyor..Elbet de gidip “ El pençe divan” durulması da icap etmiyor ama , Donanma personeli ile Gölcük arasındaki buzların erimesi lazım… Hafta sonu Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi var…Seçime giren her kim olursa, Kazananı da kim olursa olsun, Bence öncelikli konusu bu olmalıdır… Matematiksel hesaplamaları buraya yazmanın alemi yok fakat, Gölcük esnafı, Özellikle de bu tavrı hak etmeyen esnaflar bu durumdan inanılmaz mağdur oldular… Bireysel çabaları ile her ne kadar çaba gösterseler de, yetmiyor… Bir defa daha seslenelim.. Sayın Donanma Komutanı, Sayın Kaymakam, Sayın Ana Üs Komutanı, Sayın Belediye Başkanı…. Bu sorun Gölcük için hayati önemdedir…

Geçtiğimiz hafta bu köşede iki gün üst üste yazdık..

Bizde sonra konuya,
İzmit basınında da yer verildi…
Çünkü konu önemli,
Çünkü Gölcük esnafının durumu,
Bu meselenin çözülüp çözülmeyeceği ile ilgili..
Hadi size, geçen hafta yazdığım yazılardan birine yapılan yorumu aynen aktarayım..
Yazan belikli bir donanma personeli..
“Siyasi irade- başta Başkan Ellibeş olmak üzere- o araçları kapılara çeken..- uygunsuz sözler söyleyen esnafa ağır sözlerle karşı gelmeyen Esnaf Odası Başkanı da dahil- askeri personelden BASIN TOPLANTISI ile ÖZÜR DİLEYEREK ve görevlerinden İSTİFA EDEREK gitmedikten sonsa A S L A  bu süreç bitmeyecek malesef. Efsaneyi yaratmadan önce iyi düşünülmeli ve yönetilmeliydi. Sadece Gölcük değil- yurdun dört bir yanındaki denizciler başta olmak üzere tüm asker kesim yapılanları unutmadı.. unutmaz..."
Noktasına kadar dokunulmadan size ilettiğim mesaj işte budur
Ayrıca, bu ve buna benzer yüzlerce mesaj ve yorumu facebook da çeşitli sayfalarda da göreblirisiniz..
Yani mesele mühim, meselenin hafife alınır yanı yok..
Çöüm için elbet de birilerinin istifa etmesi gerekmiyor..Elbet de gidip “ El pençe divan” durulması da icap etmiyor ama ,
Donanma personeli ile Gölcük arasındaki buzların erimesi lazım…
Hafta sonu Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi var…Seçime giren her kim olursa,
Kazananı da kim olursa olsun,
Bence öncelikli konusu bu olmalıdır…
Matematiksel hesaplamaları buraya yazmanın alemi yok fakat,
Gölcük esnafı,
Özellikle de bu tavrı hak etmeyen esnaflar bu durumdan inanılmaz mağdur oldular…
Bireysel çabaları ile her ne kadar çaba gösterseler de, yetmiyor…
Bir defa daha seslenelim..
Sayın Donanma Komutanı,
Sayın Kaymakam,
Sayın Ana Üs Komutanı,
Sayın Belediye Başkanı….
Bu sorun Gölcük için hayati önemdedir…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.