ESNAF ÇOCUKLARIDA ÖZEL OKULDA OKUYABİLECEK

Eğitim 30.06.2015 - 16:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ESNAF ÇOCUKLARIDA ÖZEL OKULDA OKUYABİLECEK

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman esnaf çocuklarının özel okullarda daha rahat okuya bilmeleri için Özel Güneş İlk Okulu ve Seviye Dershanesinden Özel okula dönen Final Temel Lisesi ile protokol imzaladı.

Esnaf ve Sanaklarlar Odası Özel Güneş okulu Müdürü Abdullah İşcan ve tanıtımdan Abdullah Kasın ile ve Seviye Dersanesinden  Özel Final Temel Lisesi olarak eğitime devam kararı alan Final Lisesi Müdür Şafak Kılıç, Kurucu Ayça Kılıç ve  Rehber Öğretmen Duygu Kılıç ile indirim protokolü imzaladı.  EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi kocaman “Oda olarak eğitimi önemsiyoruz. İlçemizde ilk Okul seviyesinde eğitim veren Özel güneş okulu ve Lises seviyesinde eğitim veren Final Lisesi ile esnaflarımızın çocuklarının daha iyi eğitim alması açısından ciddi indirimli protokol imzaladık. Hayırlı olsun” dedi.  287 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ Özel Gölcük Güneş İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah İşcan “Okulumuz Gölcük’te üçüncü eğitim yılına girdi. Özel okullar arasında geçtiğimiz ğitim döneminde en yüksek puanı aldık. 287’di öğrenci kapasitemiz var. Aynı zamanda Zambak anaokulumuzda eğitime devam ediyor. Esnaflarımızın çocukları için odamızla protokol imzaladık”dedi. DİĞER KURUMLARLADA PROTOKOL YAPILACAK Seviye dersanesinde Özel okula dönüşen ve Özel Final Lisesi ile yola devam kararı verdiklerini belten Okul Müdürü Şafak Kılıç “Gölcük’te Bakanlık onayını alan ilk dersane Seviye oldu. Daha kaliteli eğitim vermek için Final temel lisesi ile yola devam etme kararı aldık. Bakanlık dört yıl daha aynı binada eğitim vermemize izin verdi. Okulumuz 630 öğrenci kapasitesinde en büyük özel Lise konumunda. Çocuklarımızı en iyi şekilde üniversiteye hazırlayacağız. Esnaf Odasından sonra diğer kurumlarla da protokol imzalayacağız” dedi. Konuşmaların ardından iki özel okul ile Esnaf Odası arasında indirim protokolü imzalandı.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman esnaf çocuklarının özel okullarda daha rahat okuya bilmeleri için Özel Güneş İlk Okulu ve Seviye Dershanesinden Özel okula dönen Final Temel Lisesi ile protokol imzaladı.

Esnaf ve Sanaklarlar Odası Özel Güneş okulu Müdürü Abdullah İşcan ve tanıtımdan Abdullah Kasın ile ve Seviye Dersanesinden  Özel Final Temel Lisesi olarak eğitime devam kararı alan Final Lisesi Müdür Şafak Kılıç, Kurucu Ayça Kılıç ve  Rehber Öğretmen Duygu Kılıç ile indirim protokolü imzaladı. 

EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi kocaman “Oda olarak eğitimi önemsiyoruz. İlçemizde ilk Okul seviyesinde eğitim veren Özel güneş okulu ve Lises seviyesinde eğitim veren Final Lisesi ile esnaflarımızın çocuklarının daha iyi eğitim alması açısından ciddi indirimli protokol imzaladık. Hayırlı olsun” dedi. 

287 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ

Özel Gölcük Güneş İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah İşcan “Okulumuz Gölcük’te üçüncü eğitim yılına girdi. Özel okullar arasında geçtiğimiz ğitim döneminde en yüksek puanı aldık. 287’di öğrenci kapasitemiz var. Aynı zamanda Zambak anaokulumuzda eğitime devam ediyor. Esnaflarımızın çocukları için odamızla protokol imzaladık”dedi.

DİĞER KURUMLARLADA PROTOKOL YAPILACAK

Seviye dersanesinde Özel okula dönüşen ve Özel Final Lisesi ile yola devam kararı verdiklerini belten Okul Müdürü Şafak Kılıç “Gölcük’te Bakanlık onayını alan ilk dersane Seviye oldu. Daha kaliteli eğitim vermek için Final temel lisesi ile yola devam etme kararı aldık. Bakanlık dört yıl daha aynı binada eğitim vermemize izin verdi. Okulumuz 630 öğrenci kapasitesinde en büyük özel Lise konumunda. Çocuklarımızı en iyi şekilde üniversiteye hazırlayacağız. Esnaf Odasından sonra diğer kurumlarla da protokol imzalayacağız” dedi.

Konuşmaların ardından iki özel okul ile Esnaf Odası arasında indirim protokolü imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.