LASTİK İŞ
ismail

EŞLERİ KAZA AYIRDI

02.09.2020 - 16:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EŞLERİ KAZA AYIRDI

Gölcük'te meydana gelen feci kazada, kazaya karışan panelvan araçta bulunan İsmail Aldemir olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Gölcük'de (Olgun Petrol) önünde, saat 16:00 sularında feci bir trafik kazası yaşandı.  İddialara göre petrol istasyonu önünde  park  halinde bulunan bir Tır’a  seyir halinde olan  34 VJ 3184  plakalı  panelvan  tip  araç çarptı.  Kazada panelvan araçta bulunan sürücü İsmail Aldemir ile eşi Nurten Aldemir araç içerisinde sıkıştı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede itfaiye, polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahale ile araçta sıkışan çift kurtarıldı. 1 İŞİ ÖLDÜ Sağlık ekiplerinin kontrollerinde  İsmail Aldemir’in yaşamını yitirdiği belirlendi.  Eşi  Nurten Aldemir ise  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.  
Gölcük'te meydana gelen feci kazada, kazaya karışan panelvan araçta bulunan İsmail Aldemir olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Gölcük'de (Olgun Petrol) önünde, saat 16:00 sularında feci bir trafik kazası yaşandı.  İddialara göre petrol istasyonu önünde  park  halinde bulunan bir Tır’a  seyir halinde olan  34 VJ 3184  plakalı  panelvan  tip  araç çarptı.  Kazada panelvan araçta bulunan sürücü İsmail Aldemir ile eşi Nurten Aldemir araç içerisinde sıkıştı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede itfaiye, polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahale ile araçta sıkışan çift kurtarıldı.

1 İŞİ ÖLDÜ

Sağlık ekiplerinin kontrollerinde  İsmail Aldemir’in yaşamını yitirdiği belirlendi.  Eşi  Nurten Aldemir ise  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.