LASTİK İŞ

ESKİŞEHİRLİLER DERNEĞİ 6 YAŞINDA

21.11.2017 - 11:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESKİŞEHİRLİLER DERNEĞİ 6 YAŞINDA

Gölcük Eskişehirliler Derneği 6. yılını doldurmanın mutluluğunu yaşıyor. Dernek Başkanı Bülent Denlikol, dernek Yönetimi ve Dernek Üyelerini bir araya getirip, derneğin yeni yaşını kutladı.

İlçemizin en saygın ve sevilen derneklerinden birisi olan Gölcük Eskişehirliler Derneği kuruluşunun 7. yılını dün sabah coşkuyla kutladı. Dernek Binasının önünde kahvaltılı program eşliğinde ve yoğun katılımla gerçekleştirilen programda konuşma yapan Dernek Başkanı Bülent Denlikol, Eskişehir'i Gölcük'te en iyi şekilde temsil etmenin halkı gururunu yaşadıklarını ifade etti ve şu sözleri dile getirdi: “2011 yılında kuruluşuna imza attığımız Eskişehirliler Derneğimizin bugün 6. Yılını doldurmuş bulunmaktayız. 7 yıldır Eskişehirliler Derneği Gölcük'te önemli çalışmalar gerçekleştirmiş, ben de sizlerden aldığım yetkiyle başkanlık dönemim boyunca bu görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Bugün buraya katılım sağlayan siz değerli üyelerimize sonsuz teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimiz ile Eskişehirliler Derneği'ne en güzel katkı sunmayı diliyorum. Derneğimizin yıl dönümü kutlu olsun” dedi.  İlimizde yaşayan ve Eskişehir'li olan taraftar Mustafa Odaman kendi çabasıyla ve imkanlarıyla yaptığı Eskişehir Stadı maketini açık arttırma usulü ile satıp, elde ettiği geliri takım bağışlayacağını belirtti. Odaman'ın bu davranışı Eskişehirli'lerden büyük alkış aldı. Odaman, yaptığı açıklamada, 'Çok sevdiğim ve gönülden bağlı bulunduğum Eskişehirspor'umuza bu şekilde destek olacak olmamdan mutluluk duyuyorum. Umarım kulübümüz en kısa sürede hak ettiği yerlere yeniden gelecektir' şeklinde konuştu.    
Gölcük Eskişehirliler Derneği 6. yılını doldurmanın mutluluğunu yaşıyor. Dernek Başkanı Bülent Denlikol, dernek Yönetimi ve Dernek Üyelerini bir araya getirip, derneğin yeni yaşını kutladı.

İlçemizin en saygın ve sevilen derneklerinden birisi olan Gölcük Eskişehirliler Derneği kuruluşunun 7. yılını dün sabah coşkuyla kutladı. Dernek Binasının önünde kahvaltılı program eşliğinde ve yoğun katılımla gerçekleştirilen programda konuşma yapan Dernek Başkanı Bülent Denlikol, Eskişehir'i Gölcük'te en iyi şekilde temsil etmenin halkı gururunu yaşadıklarını ifade etti ve şu sözleri dile getirdi: “2011 yılında kuruluşuna imza attığımız Eskişehirliler Derneğimizin bugün 6. Yılını doldurmuş bulunmaktayız. 7 yıldır Eskişehirliler Derneği Gölcük'te önemli çalışmalar gerçekleştirmiş, ben de sizlerden aldığım yetkiyle başkanlık dönemim boyunca bu görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Bugün buraya katılım sağlayan siz değerli üyelerimize sonsuz teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimiz ile Eskişehirliler Derneği'ne en güzel katkı sunmayı diliyorum. Derneğimizin yıl dönümü kutlu olsun” dedi. 
İlimizde yaşayan ve Eskişehir'li olan taraftar Mustafa Odaman kendi çabasıyla ve imkanlarıyla yaptığı Eskişehir Stadı maketini açık arttırma usulü ile satıp, elde ettiği geliri takım bağışlayacağını belirtti. Odaman'ın bu davranışı Eskişehirli'lerden büyük alkış aldı. Odaman, yaptığı açıklamada, 'Çok sevdiğim ve gönülden bağlı bulunduğum Eskişehirspor'umuza bu şekilde destek olacak olmamdan mutluluk duyuyorum. Umarım kulübümüz en kısa sürede hak ettiği yerlere yeniden gelecektir' şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.