LASTİK İŞ

ERGÜNEY, DEVLET HASTANESİNDE İNCELEME YAPTI

Sağlık 05.12.2019 - 09:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERGÜNEY, DEVLET HASTANESİNDE İNCELEME YAPTI

Sağlık Bakanlığı Proje Yönetim ve Destek Birimince, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerinin illerinde faaliyet gösteren sağlık tesislerinin izlenmesi ve değerlendirilmesi için iletişim temelli, proaktif bir metodoloji sunmak ve iyileştirme fırsatlarını yerinde değerlendirebilmek üzere oluşturulan, İl Koordinasyon İzleme Değerlendirme Sistemi programı kapsamında, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney başkanlığında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde değerlendirme ziyareti gerçekleştirildi. Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Onursal Varlıklı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mürsel Durmaz, Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane yönetiminin eşlik ettiği ziyarette hastane yöneticileri ve hastalar ile odak görüşmeler gerçekleştirilerek düzeltici önleyici faaliyet gerektiren konular ile ilgili çalışmalar planlandı. Aynı zamanda ziyaret sırasında örnek uygulamalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.  

Sağlık Bakanlığı Proje Yönetim ve Destek Birimince, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerinin illerinde faaliyet gösteren sağlık tesislerinin izlenmesi ve değerlendirilmesi için iletişim temelli, proaktif bir metodoloji sunmak ve iyileştirme fırsatlarını yerinde değerlendirebilmek üzere oluşturulan, İl Koordinasyon İzleme Değerlendirme Sistemi programı kapsamında, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney başkanlığında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde değerlendirme ziyareti gerçekleştirildi.

Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Onursal Varlıklı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mürsel Durmaz, Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane yönetiminin eşlik ettiği ziyarette hastane yöneticileri ve hastalar ile odak görüşmeler gerçekleştirilerek düzeltici önleyici faaliyet gerektiren konular ile ilgili çalışmalar planlandı. Aynı zamanda ziyaret sırasında örnek uygulamalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.