LASTİK İŞ
ismail

ERDOĞAN ''1 KASIM'' DEDİ

Asayiş 21.08.2015 - 14:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ERDOĞAN ''1 KASIM'' DEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçimlerin 1 Kasım tarihinde yapılacağını açıkladı.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları; TERÖRLE MÜCADELE KONUSUNDA “(Terörle mücadele) Bundan sonra tabii ki devlet, milletinin huzuru için, refahı için üzerine düşen görevi yapmak durumundadır. Güvenlik güçlerimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz başta olmak üzere emniyet teşkilatımız, hep birlikte burada ne geliyorsa elimizden bunu sonuna kadar yapmakta kararlıyız. Artık buralardan taviz veremeyiz” dedi. ERKEN SEÇİM SÜRECİ HAKKINDA “45 günün sonunda da tekrar Meclis Başkanımla bir görüşme daha yapacağım ve bu görüşmeyi yaptıktan sonra da hayırlısıyla ülkemizi bir erken seçime götüreceğiz. Şu anda açıklanan tarih 1 Kasım. 1 Kasım’da da inşallah Türkiye, ben tabii tekrar seçim diyorum, tekrar seçimi yaşayacaktır” “GEREKİRSE MECLİS DIŞINDAN” Seçim hükümetine ilişkin soruları da yanıtlayan Erdoğan “Hükümeti kurmakla görevlendirdiğim kişi; gerekirse parlamento içinden gerekirse de parlamento dışından kabineyi kurar” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçimlerin 1 Kasım tarihinde yapılacağını açıkladı.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları;

TERÖRLE MÜCADELE KONUSUNDA

“(Terörle mücadele) Bundan sonra tabii ki devlet, milletinin huzuru için, refahı için üzerine düşen görevi yapmak durumundadır. Güvenlik güçlerimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz başta olmak üzere emniyet teşkilatımız, hep birlikte burada ne geliyorsa elimizden bunu sonuna kadar yapmakta kararlıyız. Artık buralardan taviz veremeyiz” dedi.

ERKEN SEÇİM SÜRECİ HAKKINDA

“45 günün sonunda da tekrar Meclis Başkanımla bir görüşme daha yapacağım ve bu görüşmeyi yaptıktan sonra da hayırlısıyla ülkemizi bir erken seçime götüreceğiz. Şu anda açıklanan tarih 1 Kasım. 1 Kasım’da da inşallah Türkiye, ben tabii tekrar seçim diyorum, tekrar seçimi yaşayacaktır”

“GEREKİRSE MECLİS DIŞINDAN”

Seçim hükümetine ilişkin soruları da yanıtlayan Erdoğan “Hükümeti kurmakla görevlendirdiğim kişi; gerekirse parlamento içinden gerekirse de parlamento dışından kabineyi kurar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.