LASTİK İŞ
ismail

ERASMUS PROJESİ TANITILDI

Eğitim 12.10.2019 - 17:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERASMUS PROJESİ TANITILDI

Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Anıt Parkda stant açarak bölge halkına ve diğer okulların öğrencilerine Erasmus+ projelerini tanıttı.

Tanıtım günleri kapsamında Gölcük Mesleki ve teknik Anadolu lisesi tarafından Anıtpark'ta Erasmus+ projeleri tanıtım programı düzenledi. Programa Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Metin Yalaz, aynı okulda mezun olan dönem öğrencileri katıldı.  AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ Gölcük ilçe milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu; “Akreditasyonla okulumuzun eğitim kalitesi artacaktır. Öğrencilerin getirdikleri ilçe ve il bazında değil Türkiye ile Dünya bazında ele alınacaktır. Karşılıklı öğrenci alış verişi ile ve getirilerin gelişmesi ile beraber üst düzey kaliteli bir eleman ve iyi bir insan, aynı zamanda üst düzey yetkilere sahip öğrencilerin yetişmesi noktasında gayret gösterilecektir. Bu Avrupa birliği projesi olup ve Avrupa birliği tarafından desteklenmektedir” dedi. BİR ÇOK PROJEYE İMZA ATTIK Okul müdürü Metin Yalaz; “Her yıl dünya çapında 10-11-12 Ekim tarihlerinde kutlanan Erasmusdays etkinliğine bölgemizden katılan tek okul Gölcük Mesleki Teknik Anadolu lisesidir.  Daha önce birçok başarılı  Erasmus projelerine imza atan  Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Dünya çapındaki bu kampanyaya ülkemiz adına destek veriyor ve yaptıkları etkinliklerle Erasmus+ın, bilinirliğine katkı sunuyor,  binlerce kişiye Erasmus+'ı  tanıtıyor. 2019 yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Akreditasyon Belgesi (VET Mobility Charter) okulumuza Avrupa Birliği  Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanı Sayın İlker Astarcı tarafından  takdim edildi.  Ülkemiz de 10 Avrupa çapında ise 150 okulun sahip olduğu bu belge ile öğrencilerimiz  yurtdışında uzun süreli (3-12 ay) staj yapma, öğretmenlerimiz ise yurtdışındaki eğitim kurumlarında öğretici olarak görev alma fırsatı yakaladı. Akreditasyon belgesi kapsamında sunulan staj fırsatları için ulusal ajansımız herhangi bir bütçe kısıtlaması olmadan okulunuza destek vermektedir. Bu kapsamda birçok yabancı öğrenci de ilçemizde staja gelecek, okulumuzdaki eğitim programlarına katılacaktır. Yurtdışı eğitim kurumlarındaki öğretmenler okulumuza misafir eğitim görevlisi olarak gelip öğrencilerimize ders vereceklerdir. Okulunuz VET Mobility Charter belgesini kazanabilmek adına birçok Avrupa Birliği projesi gerçekleştirmiş, yoğun ve başarılı bir proje sürecinden geçmiştir”dedi..  Fahri Haner
Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Anıt Parkda stant açarak bölge halkına ve diğer okulların öğrencilerine Erasmus+ projelerini tanıttı.

Tanıtım günleri kapsamında Gölcük Mesleki ve teknik Anadolu lisesi tarafından Anıtpark'ta Erasmus+ projeleri tanıtım programı düzenledi. Programa Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Metin Yalaz, aynı okulda mezun olan dönem öğrencileri katıldı. 

AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ
Gölcük ilçe milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu; “Akreditasyonla okulumuzun eğitim kalitesi artacaktır. Öğrencilerin getirdikleri ilçe ve il bazında değil Türkiye ile Dünya bazında ele alınacaktır. Karşılıklı öğrenci alış verişi ile ve getirilerin gelişmesi ile beraber üst düzey kaliteli bir eleman ve iyi bir insan, aynı zamanda üst düzey yetkilere sahip öğrencilerin yetişmesi noktasında gayret gösterilecektir. Bu Avrupa birliği projesi olup ve Avrupa birliği tarafından desteklenmektedir” dedi.
BİR ÇOK PROJEYE İMZA ATTIK
Okul müdürü Metin Yalaz; “Her yıl dünya çapında 10-11-12 Ekim tarihlerinde kutlanan Erasmusdays etkinliğine bölgemizden katılan tek okul Gölcük Mesleki Teknik Anadolu lisesidir.  Daha önce birçok başarılı  Erasmus projelerine imza atan  Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Dünya çapındaki bu kampanyaya ülkemiz adına destek veriyor ve yaptıkları etkinliklerle Erasmus+ın, bilinirliğine katkı sunuyor,  binlerce kişiye Erasmus+'ı  tanıtıyor. 2019 yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Akreditasyon Belgesi (VET Mobility Charter) okulumuza Avrupa Birliği  Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanı Sayın İlker Astarcı tarafından  takdim edildi.  Ülkemiz de 10 Avrupa çapında ise 150 okulun sahip olduğu bu belge ile öğrencilerimiz  yurtdışında uzun süreli (3-12 ay) staj yapma, öğretmenlerimiz ise yurtdışındaki eğitim kurumlarında öğretici olarak görev alma fırsatı yakaladı. Akreditasyon belgesi kapsamında sunulan staj fırsatları için ulusal ajansımız herhangi bir bütçe kısıtlaması olmadan okulunuza destek vermektedir. Bu kapsamda birçok yabancı öğrenci de ilçemizde staja gelecek, okulumuzdaki eğitim programlarına katılacaktır. Yurtdışı eğitim kurumlarındaki öğretmenler okulumuza misafir eğitim görevlisi olarak gelip öğrencilerimize ders vereceklerdir. Okulunuz VET Mobility Charter belgesini kazanabilmek adına birçok Avrupa Birliği projesi gerçekleştirmiş, yoğun ve başarılı bir proje sürecinden geçmiştir”dedi.. 
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.