LASTİK İŞ
ismail

ELLİBEŞ VE YILDIRIM ÇENESUYUNU İNCELEDİ

25.08.2016 - 11:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ELLİBEŞ VE YILDIRIM ÇENESUYUNU İNCELEDİ

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, konuk ettiği başkanlar Ellibeş ve Yıldırım’a Çenesuyu Fabrikası’nda gerçekleşen değişimi anlattı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Başkan Bulut ile birlikte Derince Belediyesi’nin önemli iştiraklerinden birisi olan Çenesuyu fabrikasında incelemelerde bulundu. Tesislerin üretim kapasitesinin yapılan yatırımlarla birlikte 4 katına çıkarıldığını aktaran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Başkan Ellibeş ve Yıldırım’a Çenesuyu Fabrikası’nda gerçekleşen değişimi anlattı. Fabrikanın daha önce 2 bin metrekarelik alan içerisinde faaliyet gösterdiğini aktaran Bulut, “Daha önce tesislerimiz 2 bin metrekarelik alan içerisinde üretim gerçekleştiriyordu. Yaptığımız düzenlemeyle birlikte bu alanı 4 bin metrekareye çıkardık” dedi.   TESİSLER GÖZ KAMAŞTIRIYOR Çenesuyu markasının büyümesi, hem Derince’ye hem de Kocaeli’ye büyük fayda sağlayacağını belirten Başkan Bulut, “Çalışmalarımız öncesinde fabrikamız 20 saatte 256 bin adet 0.50 litrelik pet şişe ve 033. litrelik bardak dolumu yapıyordu. Şimdi ise yeni alınan makine ile birlikte üretim miktarı 4 kat artarak 880 bin adete çıktı. Bunun yanında yeni makinemizle birlikte yüzde 45 elektrik ve yüzde 30 su tasarrufu da sağlıyoruz. Bu yatırımları yapmamızdaki amacımız ilçemize ve halkımıza en güzel şekilde hizmet etmektir. Çünkü Çenesuyu’nun büyümesi sadece ilçemize değil aynı zamanda Kocaeli’ye de büyük bir fayda sağlayacak” dedi. Başkan Bulut’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen başkanlar Ellibeş ve Yıldırım ise Çenesuyu Fabrikası’nda gerçekleşen yatırımlardan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, konuk ettiği başkanlar Ellibeş ve Yıldırım’a Çenesuyu Fabrikası’nda gerçekleşen değişimi anlattı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Başkan Bulut ile birlikte Derince Belediyesi’nin önemli iştiraklerinden birisi olan Çenesuyu fabrikasında incelemelerde bulundu. Tesislerin üretim kapasitesinin yapılan yatırımlarla birlikte 4 katına çıkarıldığını aktaran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Başkan Ellibeş ve Yıldırım’a Çenesuyu Fabrikası’nda gerçekleşen değişimi anlattı. Fabrikanın daha önce 2 bin metrekarelik alan içerisinde faaliyet gösterdiğini aktaran Bulut, “Daha önce tesislerimiz 2 bin metrekarelik alan içerisinde üretim gerçekleştiriyordu. Yaptığımız düzenlemeyle birlikte bu alanı 4 bin metrekareye çıkardık” dedi.

 

TESİSLER GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Çenesuyu markasının büyümesi, hem Derince’ye hem de Kocaeli’ye büyük fayda sağlayacağını belirten Başkan Bulut, “Çalışmalarımız öncesinde fabrikamız 20 saatte 256 bin adet 0.50 litrelik pet şişe ve 033. litrelik bardak dolumu yapıyordu. Şimdi ise yeni alınan makine ile birlikte üretim miktarı 4 kat artarak 880 bin adete çıktı. Bunun yanında yeni makinemizle birlikte yüzde 45 elektrik ve yüzde 30 su tasarrufu da sağlıyoruz. Bu yatırımları yapmamızdaki amacımız ilçemize ve halkımıza en güzel şekilde hizmet etmektir. Çünkü Çenesuyu’nun büyümesi sadece ilçemize değil aynı zamanda Kocaeli’ye de büyük bir fayda sağlayacak” dedi. Başkan Bulut’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen başkanlar Ellibeş ve Yıldırım ise Çenesuyu Fabrikası’nda gerçekleşen yatırımlardan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.