ELLİBEŞ “KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMASI BAŞLADI”

Gölcük 06.10.2015 - 21:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ELLİBEŞ “KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMASI BAŞLADI”

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 2015-2016 yılı Kadın meclisinin ilk toplantısını Sanat Cafede meclis üyeleri ile yaptı.

Kadın Meclisi Toplantısı Sanat Cafe’de Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında yapıldı. Toplantıya Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci. Kadın meclisi Başkanı Nurten Turnalı, kent Konseyi Genel sekreteri Fatih Bayram ve bayanlar katıldı.   Başkan Ellibeş “Sizlerle bir ayara gelmekten mutlu oluyorum. Biz önce insan diye yola çıktık. Merkezimize insanı yerleştirdik. Bunun içinde çok mutluyum. Burd her siyasi görüşten bayanlarımız var. Siyaseti buraya taşımamanız bizleri mutlu ediyor. Bu yılda sizlerle birlikte güzel projeler yapacağız”dedi.   KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMASI BAŞLADI Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında kanıdlara bilgi veren başkan Elllibeş “Kentsel dönüşümle ilgili oalark ekipler sahada üç gün önce çalışmaya başaldı. Deniz evlerde hak sahipleri ile tek tek görüşüyor. Kimsenin hakkı geçmesin diye tek tek tespit yapıyorlar. Anayi Denizevlerden sonda sanayi çarşısı ve merkezde ki hak sahipleri ile görüşecekler. Bu yaklaşık altı ay sürecek. Onda sonra yıkım ve yapım ihalesi yapacağız. Gölcük depremden sonra alt yapısı sosyal tesisleri ile ayağa kalktı. Ama dönüşümde şartı ve biz onu başlattık” dedi.   BİR İLKİ YAPTIK Başkan Ellibş “Gazi okulunun yıkımının ardından verdiğimiz beş okul sözünü bu yıl eğitime başlayan Çiftlik ilköğretim okulu ile tamamladık. Kocaeli’de belediye olarak kedni imkanları ile beş okul yaoan tek belediyeyiz. Buda bizi gurulandırıyor. Geleceğimiz olan çocuklar iyi okullarda eğitim lması bizim için önemli”dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 2015-2016 yılı Kadın meclisinin ilk toplantısını Sanat Cafede meclis üyeleri ile yaptı.

Kadın Meclisi Toplantısı Sanat Cafe’de Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında yapıldı. Toplantıya Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci. Kadın meclisi Başkanı Nurten Turnalı, kent Konseyi Genel sekreteri Fatih Bayram ve bayanlar katıldı.

 

Başkan Ellibeş “Sizlerle bir ayara gelmekten mutlu oluyorum. Biz önce insan diye yola çıktık. Merkezimize insanı yerleştirdik. Bunun içinde çok mutluyum. Burd her siyasi görüşten bayanlarımız var. Siyaseti buraya taşımamanız bizleri mutlu ediyor. Bu yılda sizlerle birlikte güzel projeler yapacağız”dedi.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMASI BAŞLADI

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında kanıdlara bilgi veren başkan Elllibeş “Kentsel dönüşümle ilgili oalark ekipler sahada üç gün önce çalışmaya başaldı. Deniz evlerde hak sahipleri ile tek tek görüşüyor. Kimsenin hakkı geçmesin diye tek tek tespit yapıyorlar. Anayi Denizevlerden sonda sanayi çarşısı ve merkezde ki hak sahipleri ile görüşecekler. Bu yaklaşık altı ay sürecek. Onda sonra yıkım ve yapım ihalesi yapacağız. Gölcük depremden sonra alt yapısı sosyal tesisleri ile ayağa kalktı. Ama dönüşümde şartı ve biz onu başlattık” dedi.

 

BİR İLKİ YAPTIK

Başkan Ellibş “Gazi okulunun yıkımının ardından verdiğimiz beş okul sözünü bu yıl eğitime başlayan Çiftlik ilköğretim okulu ile tamamladık. Kocaeli’de belediye olarak kedni imkanları ile beş okul yaoan tek belediyeyiz. Buda bizi gurulandırıyor. Geleceğimiz olan çocuklar iyi okullarda eğitim lması bizim için önemli”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.