LASTİK İŞ
ismail

ELLİBEŞ:BİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMA İÇİNDE OLALIM

22.09.2015 - 19:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ELLİBEŞ:BİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMA İÇİNDE OLALIM

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurban Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren ve milletin ruh bilincini güçlendiren bayramlarımız kültürümüzün en önemli unsurlarıdır.

Kurban Bayramı’nın Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ediyorum   Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurban Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren ve milletin ruh bilincini güçlendiren bayramlarımız kültürümüzün en önemli unsurlarıdır. Bayramların en temel vasfı; bayram yapamayanların üzüntüsüne, ortak olmak ve yaşanan sevinci en geniş anlamda paylaşmaktır. Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, derin kültürel varlığımızın ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu, aynı zamanda bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Bu ruh, dostluk, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğunluk kazandığı bayramlarda daha fazla ortaya çıkmaktadır, vurgusunu yaparak sözlerine devam etti. Birlik, Beraberlik ve Dayanışma İçerisinde Olmalıyız Bu vesileyle ekonomik durumları iyi olan vatandaşlarımızın yoksul vatandaşlarımıza kucak açmaları, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına zenginlik katmaları, yetimlerimizin yüzünü güldürmeleri, zengin ile yoksulun birbirleriyle kaynaşması her bayram olduğu gibi bu bayramda da görmeyi en çok arzuladığımız bir tablodur. Türk milletinin Kurban Bayramı vesilesiyle yoksullara sahip çıkma, el uzatma geleneği, sadece bu vatan topraklarıyla sınırlı kalmamakta, halkımızın şefkatli eli dünyanın çeşitli bölgelerindeki yoksul ve muhtaç insanlara kadar uzanmaktadır. Devletimizin Çabası Ülkemiz Adına Sevindirici… Hükümetimiz gelecek kuşaklara daha çağdaş, daha müreffeh ve daha güçlü bir ülke bırakabilmek adına çıktığı yolda kararlılıkla yürümeyi sürdürecektir. İnsan haklarının daha da iyileştirilmesi, demokrasinin sağlamlaşması, hukuk devleti ilkesinin perçinlenmesi, toplumsal ve kurumsal uzlaşmanın sağlanması, barışın kalıcı hale dönüştürülmesi için üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Türkiye, uygulamaya konulan siyasi, hukuki, sosyal ve ekonomik reformlarla bölgesindeki en istikrarlı ve itibarlı ülkelerden biri olmuştur. Bu duygularla Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, İslam alemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisiyle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurban Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren ve milletin ruh bilincini güçlendiren bayramlarımız kültürümüzün en önemli unsurlarıdır.

Kurban Bayramı’nın Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ediyorum

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurban Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren ve milletin ruh bilincini güçlendiren bayramlarımız kültürümüzün en önemli unsurlarıdır. Bayramların en temel vasfı; bayram yapamayanların üzüntüsüne, ortak olmak ve yaşanan sevinci en geniş anlamda paylaşmaktır. Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, derin kültürel varlığımızın ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu, aynı zamanda bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Bu ruh, dostluk, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğunluk kazandığı bayramlarda daha fazla ortaya çıkmaktadır, vurgusunu yaparak sözlerine devam etti.

Birlik, Beraberlik ve Dayanışma İçerisinde Olmalıyız

Bu vesileyle ekonomik durumları iyi olan vatandaşlarımızın yoksul vatandaşlarımıza kucak açmaları, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına zenginlik katmaları, yetimlerimizin yüzünü güldürmeleri, zengin ile yoksulun birbirleriyle kaynaşması her bayram olduğu gibi bu bayramda da görmeyi en çok arzuladığımız bir tablodur. Türk milletinin Kurban Bayramı vesilesiyle yoksullara sahip çıkma, el uzatma geleneği, sadece bu vatan topraklarıyla sınırlı kalmamakta, halkımızın şefkatli eli dünyanın çeşitli bölgelerindeki yoksul ve muhtaç insanlara kadar uzanmaktadır.

Devletimizin Çabası Ülkemiz Adına Sevindirici…

Hükümetimiz gelecek kuşaklara daha çağdaş, daha müreffeh ve daha güçlü bir ülke bırakabilmek adına çıktığı yolda kararlılıkla yürümeyi sürdürecektir. İnsan haklarının daha da iyileştirilmesi, demokrasinin sağlamlaşması, hukuk devleti ilkesinin perçinlenmesi, toplumsal ve kurumsal uzlaşmanın sağlanması, barışın kalıcı hale dönüştürülmesi için üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Türkiye, uygulamaya konulan siyasi, hukuki, sosyal ve ekonomik reformlarla bölgesindeki en istikrarlı ve itibarlı ülkelerden biri olmuştur.
Bu duygularla Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, İslam alemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisiyle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.