DÜNYA KANSERLE MÜCADELE GÜNÜ

Sağlık 08.02.2020 - 15:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNYA KANSERLE MÜCADELE GÜNÜ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 4 Şubat Dünya Kanserle Mücadele Gününde kanser bilgilendirme standı açıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından “4 Şubat Dünya Kanserle Mücadele” günü sebebiyle kanserden korunma yolları ve erken teşhisle ilgili bilgilendirme standı açıldı. Açılan stantta hastaneye gelen vatandaşlar kanserden korunma yöntemleri ve tedavileri hakkında bilgilendirildi. Ayrıca vatandaşlara açılan stantta organ bağışı hakkında da bilgilendirmeler yapıldı. 4 Şubat Dünya Kanserle Mücadele gününde farkındalık günlerini içermesi dolayısıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi olarak etkinlikler yaptıklarını belirten Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, "Hastanemizde açtığımız stantla bilgilendirmeler yapıyoruz. Tüm hastalarımıza kanser olmadan kanseri yenmeyi çok basit yöntemlerle öğretmiş oluyoruz" dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 4 Şubat Dünya Kanserle Mücadele Gününde kanser bilgilendirme standı açıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından “4 Şubat Dünya Kanserle Mücadele” günü sebebiyle kanserden korunma yolları ve erken teşhisle ilgili bilgilendirme standı açıldı. Açılan stantta hastaneye gelen vatandaşlar kanserden korunma yöntemleri ve tedavileri hakkında bilgilendirildi. Ayrıca vatandaşlara açılan stantta organ bağışı hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.
4 Şubat Dünya Kanserle Mücadele gününde farkındalık günlerini içermesi dolayısıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi olarak etkinlikler yaptıklarını belirten Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, "Hastanemizde açtığımız stantla bilgilendirmeler yapıyoruz. Tüm hastalarımıza kanser olmadan kanseri yenmeyi çok basit yöntemlerle öğretmiş oluyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.