DUMLU'NUN AĞABEYİ VEFAT ETTİ !

Gölcük 21.10.2016 - 11:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DUMLU'NUN AĞABEYİ VEFAT ETTİ !

Gölcük’te geniş bir kesim tarafından tanınan ve geçtiğimiz seçimlerde CHP’den belediye başkan adayı olan Turan Dumlu’nun ağabeyi yaşamını yitirdi

Gölcük’te uzun yıllardır eczacılık yapan ve vatandaşların gönlünü fetheden Turan Dumlu, herkes tarafından sevilir. Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP’den Gölcük Belediye Başkan adayı da olan Dumlu, seçimi kazanamayınca siyaseti bıraktığını açıklamıştı. Eczacı Turan Dumlu, önceki gün ağabeyini kaybetmenin acısını yaşadı. İZMİR’DE TOPRAĞA VERİLDİ Dumlu’nun İzmir’de yaşayan 70 yaşındaki ağabeyi Orhan Dumlu, üç gün önce rahatsızlandı. Kalp ve şeker rahatsızlığı olan Orhan Dumlu’yu kardeşi Turan Dumlu da İzmir’deki evinde ziyaret etti. Ziyaretten bir saat sonra ise Orhan Dumlu, yaşamını yitirdi. Ağabeyi kaybetmenin acısıyla Turan Dumlu, büyük bir üzüntü yaşadı. Orhan Dumlu, İzmir’de toprağa verildi.
Gölcük’te geniş bir kesim tarafından tanınan ve geçtiğimiz seçimlerde CHP’den belediye başkan adayı olan Turan Dumlu’nun ağabeyi yaşamını yitirdi

Gölcük’te uzun yıllardır eczacılık yapan ve vatandaşların gönlünü fetheden Turan Dumlu, herkes tarafından sevilir. Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP’den Gölcük Belediye Başkan adayı da olan Dumlu, seçimi kazanamayınca siyaseti bıraktığını açıklamıştı. Eczacı Turan Dumlu, önceki gün ağabeyini kaybetmenin acısını yaşadı.

İZMİR’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Dumlu’nun İzmir’de yaşayan 70 yaşındaki ağabeyi Orhan Dumlu, üç gün önce rahatsızlandı. Kalp ve şeker rahatsızlığı olan Orhan Dumlu’yu kardeşi Turan Dumlu da İzmir’deki evinde ziyaret etti. Ziyaretten bir saat sonra ise Orhan Dumlu, yaşamını yitirdi. Ağabeyi kaybetmenin acısıyla Turan Dumlu, büyük bir üzüntü yaşadı. Orhan Dumlu, İzmir’de toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.