LASTİK İŞ
ismail

DUMLU ‘’İKTİDARA TALİBİZ’’

Asayiş 23.05.2015 - 08:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DUMLU ‘’İKTİDARA TALİBİZ’’

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, kendi kültürlerini yaşatmak ve başka kültürlerle kaynaşma amacıyla oluşturulan hemşeri derneklerine ayrı bir önem veriyor.

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, kendi kültürlerini yaşatmak ve başka kültürlerle kaynaşma amacıyla oluşturulan hemşeri derneklerine ayrı bir önem veriyor. CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, önceki gün, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve partililer ile birlikte, Gölcük Afyonkarahisar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettiler. Afyonkarahisar Dernek Başkanı Necati Erdurmuş ile Eskişehirliler Dernek Başkanı Bülent Denlikol ve üyelerle bir araya gelen Ecz. Dumlu, hükümet programı hakkında kısaca bilgiler verdi. ‘’İKTİDARA TALİBİZ’’ Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve üyeler ilk olarak, Afyonkarahisar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde Dumlu ve beraberindekileri ağırladılar. Ziyarette konuşan Ecz. Dumlu,‘’İktidara talibiz. Hükümet programı gibi bir bildirge hazırladık. Her kesimden vatandaşımızın sorununa çözüm niteliği taşıyan programımız ile ülkemizin refaha kavuşması adına adımlar atılacak. Emeklimize iki maaş vereceğiz. Kaynağı nereden bulacaksınız diye soruyorlar. Hortumları kesince bunun kaynak zaten oluşuyor. Az kazanandan az, çok kazanandan çok alacağız. Bağ-Kurlu sağlık primlerini ödeyemediği için sağlık hizmetlerinden yararlanamıyor. Her kutu ilaç başına vatandaşımızdan para alınıyor. Bunlarda kesinti olarak maaşlara yansıyor. Artık vatandaşlarımız ayın sonunu zor getiriyor. İşçilerimize, sendikaya üyelik, toplu sözleşme ve grev hakkı vereceğiz. İşçilerimizin sendikalarda örgütlenmelerinin ve hak arama yollarının önünü açacak, toplu sözleşme ve grev hakkı önündeki engeller kalkacak. Sendikaların işçi ve memurların, iş yeri sendika temsilcileri ve sendika yöneticilerinin çalışma hakları ve koşulları güvence altına alınacak.  ‘’Gölcük’te aile gibi olduk’’ diyen Dumlu, ‘’En son 1991 yılından bu yana Osman Nuri Akyol dışında, Gölcük’ten bir milletvekili çıkmadı. Sizin desteğinizle, Ankara’da Kocaeli’nin, Gölcük’ün sesi olacağım’’diye konuştu. DURMUŞ’TAN DUMLU’YA ÖVGÜ Afyonkarahisar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Necati Erdurmuş, Dumlu’ya, ‘’kişiliğiniz ve kimliğiniz ile bir ekolsünüz. Depremden sonra, sizin Gölcük halkı için yaptıklarınız unutulmaz. Ben siyaset olarak bakmıyorum. Milletvekili olduğunuz süreçte, yardımseverliliğinizi, dürüstlüğünüzü yaşatmanızı istiyoruz’’ diyerek düşüncelerini dile getirdi. 
CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, kendi kültürlerini yaşatmak ve başka kültürlerle kaynaşma amacıyla oluşturulan hemşeri derneklerine ayrı bir önem veriyor.

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, kendi kültürlerini yaşatmak ve başka kültürlerle kaynaşma amacıyla oluşturulan hemşeri derneklerine ayrı bir önem veriyor.

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, önceki gün, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve partililer ile birlikte, Gölcük Afyonkarahisar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettiler. Afyonkarahisar Dernek Başkanı Necati Erdurmuş ile Eskişehirliler Dernek Başkanı Bülent Denlikol ve üyelerle bir araya gelen Ecz. Dumlu, hükümet programı hakkında kısaca bilgiler verdi.

‘’İKTİDARA TALİBİZ’’

Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve üyeler ilk olarak, Afyonkarahisar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde Dumlu ve beraberindekileri ağırladılar. Ziyarette konuşan Ecz. Dumlu,‘’İktidara talibiz. Hükümet programı gibi bir bildirge hazırladık. Her kesimden vatandaşımızın sorununa çözüm niteliği taşıyan programımız ile ülkemizin refaha kavuşması adına adımlar atılacak. Emeklimize iki maaş vereceğiz. Kaynağı nereden bulacaksınız diye soruyorlar. Hortumları kesince bunun kaynak zaten oluşuyor. Az kazanandan az, çok kazanandan çok alacağız. Bağ-Kurlu sağlık primlerini ödeyemediği için sağlık hizmetlerinden yararlanamıyor. Her kutu ilaç başına vatandaşımızdan para alınıyor. Bunlarda kesinti olarak maaşlara yansıyor. Artık vatandaşlarımız ayın sonunu zor getiriyor. İşçilerimize, sendikaya üyelik, toplu sözleşme ve grev hakkı vereceğiz. İşçilerimizin sendikalarda örgütlenmelerinin ve hak arama yollarının önünü açacak, toplu sözleşme ve grev hakkı önündeki engeller kalkacak. Sendikaların işçi ve memurların, iş yeri sendika temsilcileri ve sendika yöneticilerinin çalışma hakları ve koşulları güvence altına alınacak.  ‘’Gölcük’te aile gibi olduk’’ diyen Dumlu, ‘’En son 1991 yılından bu yana Osman Nuri Akyol dışında, Gölcük’ten bir milletvekili çıkmadı. Sizin desteğinizle, Ankara’da Kocaeli’nin, Gölcük’ün sesi olacağım’’diye konuştu.

DURMUŞ’TAN DUMLU’YA ÖVGÜ

Afyonkarahisar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Necati Erdurmuş, Dumlu’ya, ‘’kişiliğiniz ve kimliğiniz ile bir ekolsünüz. Depremden sonra, sizin Gölcük halkı için yaptıklarınız unutulmaz. Ben siyaset olarak bakmıyorum. Milletvekili olduğunuz süreçte, yardımseverliliğinizi, dürüstlüğünüzü yaşatmanızı istiyoruz’’ diyerek düşüncelerini dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.